Moj je krenuo ovaj tjedan na privikavanje... bas mi je nekako tesko, iako tete kazu da adaptacija ide dobro (tj. po njima ne place puno - sto tumacim da ne place cijelo vrijeme, a i htio je jesti). No muci me u toj prici o "dobroj" adaptaciji da je to sve iluzija jer je on po prirodi dosta smireno dijete koje malo place i zna se zaigrati sam. I naravno lakse mi je kad ih tete iznesu van i on ima najmanje uplakane oci ali pitam se da li ce uslijediti neka teza reakcija nakon duljeg perioda ili ce on to stvarno primiti tako dobro? S druge strane jos je u stvari rano, tek je jednom bio tri sata i jos niti jednom nije bio na spavanju. Srecom, uspjela sam organizirati tako da ce biti max 6, 7 sati u vrticu, taman dorucak, igranje, rucak, spavanje i podizu ga baka/deda.
Ovo kako opisujes svoje dijete je jedna curica u njegovoj grupi... uzas. Cijelo vrijeme sjedi, nicim se ne igra ima dudu u ustima i zecica u rukama, samo svakih minutu zaplace na 10-ak sekundi pa prestane i onda za minutu opet tako

Probala sam je malo animirati dok je moj okolo bauljao ali nista... Da se moje dijete tako ponasa dulje od recimo dva tjedna ipak bih ispisala iz jaslica, nesto bih smislila ali ovo bi mi bilo previse za izdrzati... Nadam se samo da ce se ta curica ipak uskoro malo bolje prilagoditi, zainteresirati za igre i pjesmice pa ce biti bolje...