Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Uvijek dotjeran, izbrijan, u kombinaciji Armanijevih ili Bossovih odijela s prikladnim košuljama, cipelama, prvom serijom uvijek najboljih mobitela, mondenim satovima i ostalim modnim dodacima.
    genijalan je ovaj nimac, slutim da će netko, možda brešan i film o njemu snimiti
    dalo ga u svećenike, a lip ko slika

u tamošnju župu Promina gdje se u kratkom vremenu iskazao kao osoba iznimnih organizatorskih sposobnosti pri čemu je do savršenstva obavio projekt obnove tamošnjih sakralnih objekata
    i još vješt s novcem, ovako i onako

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    genijalan je ovaj nimac, slutim da će netko, možda brešan i film o njemu snimiti
    dalo ga u svećenike, a lip ko slika
    :
    Baš sam jučer razmišljala koliko materijala za film ima u ovoj zemlji, a tako loša produkcija. Ovaj svećenik bio bi dobra komedija, ali otac koji je eutanizirao svoju kćer, priča na koju mislim već danima, samo takva drama.. Kolika je to velika ljubav...koliko moraš voljeti svoje dijete da tako nešto učiniš...i koliko tu ima nesreće...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

i još vješt s novcem, ovako i onako
    on je samo doslovno shvatio papine riječi: "Bogatstvo ne daje ni sreću na zemlji, ni vječni život – istaknuo je papa Benedikt XVI. u nedjelju 14. listopada, u podnevnom nagovoru pred mnoštvom hodočasnika okupljenih na Trgu svetoga Petra". sam papa je predložio:"da sve daruje siromašnima", pa je on sam sebe darivao

no, šalu na stranu.

mi smo sinoć na bbc gledali live prijenos felixovog slobodnog pada. zxuji je bilo baš zanimljivo i stalno je nešto zapitkivala.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku

mi smo sinoć na bbc gledali live prijenos felixovog slobodnog pada. zxuji je bilo baš zanimljivo i stalno je nešto zapitkivala.
    E, to je nešto vrijedno spomena! That's the spirit. Jesi gledala i pressicu nakon toga? Mi smo pratili na www.space.com, ne na BBC, pa ne znam jesu li dali i pressicu.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    E, to je nešto vrijedno spomena! That's the spirit. Jesi gledala i pressicu nakon toga? Mi smo pratili na www.space.com, ne na BBC, pa ne znam jesu li dali i pressicu.
    nismo gledali presicu jer je već bilo vrijeme za spremati se u krevet.

sinoć smo joj pokazali kraj nijemog filma sa charlijem chaplinom. pa joj je i to bilo zanimljivo (u biti joj je sve zanimljivo samo da ne mora u krevet )

nego, koga zanima.... (vertex je nešto spomenula dijalog između vjernika i nevjernika)

Tribina u "Godini vjere"

U utorak 23. 10. 2012. u 19h, u dvorani 302 Hrvatskog katoličkog sveučilišta (Ilica 242), dr. sc. Ivica Raguž i dr. sc. Pavel Gregorić će razgovarati o prvom članku kršćanskog kreda: "Vjerujem u Boga, Oca svemogućega, Stvoritelja neba i zemlje." Dr. sc. Gregorić će pokušati objasniti zašto ne vjeruje u mogućnost postojanja svemogućeg bića i zašto ne vjeruje da nebu i zemlji treba stvoritelj.

i još nešto zanimljivo: ako već treba vjerovati u boga, neka to bude google
    (lijepo je znati da je google jedna she )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •