Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

. A ja bi baš - malograđanski život. Nisam poeta... do kraja sam "mali čovik". Osim toga... prvo govorite nisu dovoljno hrabri za borbu... onda "lijenost". itd. Mislim... kužim i donekle se slažem, ali samo donekle. Ne tako davno je, recimo, moju blisku osobu pitalo ide li redovito na misu, za posao u znanstvenoj instituciji. Ne tako davno su se IVF doktori naslikavali oko prezentacije od onog HDZ Goelma "Zašto laže Mirando Mrsić". Sigurno im to nije bio "highlight of their career" i nije bila inercija i lijenost i "ne bi se štel mešat" - bio je strah za licence, strah za radno mjesto, ono... gotta kids to support as well. Po meni. U ovako malom društvu sve je super premreženo i mreža te odbaci brzo, ako napraviš iskorak u krivi trenutak (poslije je bilo pozitivnih iskoraka, kad se vlast promijenila). Nadam se da neće IVF-aktivisti ovo pročitat jer će bit pjene i svađanja... i ne navlačim ih na ovaj topic, ovo mi je samo palo na pamet kao konkretna prijetnja koju sam ja mogla skužit. Tako da... nije sve to tako plošno i nisu bakrači, ako nemaš exit - tipa osiguranu egzistenciju, moš' ići vani itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 30.11.2012. at 11:02

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da neće IVF-aktivisti ovo pročitat jer će bit pjene i svađanja...

mislim da je bilo "Zašto je nervozan Mirando Mrsić". ili tako nekako...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku

mislim da je bilo "Zašto je nervozan Mirando Mrsić". ili tako nekako...
    Kako god se zvalo, uf totalni, ono... umjesto na stručni skup, ispod prezentacije s takvim naslovom (mislim da je čak bio i ppt slide s tom temom), ili mi je sjećanje emotivno obojano, ko bi više znao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •