-
[QUOTE=mama courage;2222874]svi mi u biti imamo iste/slične nedoumice, strahove i probleme. na različit način ih rješavamo. netko molitvom i vjerom, netko eto alkoholom, netko je dovoljno mentalno jak da mu ništa od navedenog ne treba, a netko farmacijom. mene samo smeta što nekako vlada (neupitno) uvjerenje da je vjera od svega najhvalevrijednija. imala sam prilike čuti i (prilično zločesto izrečene) komentare tipa: "ko joj je kriv, da vjeruje, ne bi trebala uzimati tablete."
E... puno sam postova nanizala od doba kad me to "rastuživalo"/"čudilo", toliko da se više ne sjećam jel' postojala takva osoba, il' sam je samo sanjala
. Good for me
.
A propos nerazumijevanja/osude, iz kojeg god dijela išla, uključivo "kad bi svi tako" - ja to osuđujem, neka mi bude dozvoljena igra riječi
.
U stvari.. smatram da je dokaz ljudskosti biti slab na sve ljudsko, uključivo slabosti, koje nisu uvijek slabost nego ono - znam što mogu, što ne mogu, i po koju cijenu.
Apsolutno sam za to, da je svaki čovjek dovoljno zreo da to sam za sebe može odabrati, bez ikakve naredbe i prozivke od strane društva/grupe - tipa your country needs you/kad bi svi tako.
Po meni, freedom for all choices!
Ove s prirodom... not my cup of tea, ali fine with me, kao i sve uostalom. Mislim... ništa mi milije ne bi bilo da sad na prirodi krenu neke homeopatsko-natur principe, ako su utemeljeni na vjerovanju, ne dokazu. Dokaz je malo, ali je sve što imamo, ovo drugo mi je iracionalnost.
Posljednje uređivanje od ina33 : 14.09.2012. at 17:50
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma