Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih htjela da nasu djecu neko odgaja u katolickom duhu, ni u skoli, ni sa strane md-ovih roditelja i obitelji, jer to nisu vrijednosti koje im zelim prenijeti. Ako ce jednog dana sam pozelit ici u crkvu ili na vjeronauk, ne znam kako cu se postaviti, to ce vjerojatno ovisiti o tome koliko ce imati godina.
    Kako sada stvari stoje, ovo ces tesko izbjeci... Moja djeca idu na vjeronauk, ali me svejedno smeta i nije mi drago kad vidim u citankama, udzbenicima stranih jezika i brojnim drugim knjigama (povijest - katastrofa) tu vjersku ikonografiju. Pa te knjige su za svu djecu, ne samo za vjernike!!!

Onda isto - teme za sastavke znaju biti vjerski obojene i ima toga brdo... Mislim da je to neprihvatljivo. Osim toga, bila vjernik ili ne, mislim da je bezveze kad klince na prvi dan nastave odvedu na misu (citala na vijestima neki dan) ili kad povremeno znaju za Dan kruha dofurati svecenika u skolu. U vrticu su barem pitali "Imate li stogod protiv da dijete glumi andjela?" ali u skoli je to toliko umrezeno da je stvarno, ali stvarno pretjerano i neukusno.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.09.2012. at 14:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •