Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ajmo onda do kraja, nesportasica, rokerica, mesozderka, dekoncentrirana, brzopleta, emocionalna, vozacica, blablabla.
    meni je jasno da nekom nije intimno nesto u sta ne vjeruje, mislim logicno je. s druge strane ima nas onih kohima je to sve dio intime i jed ostavno i naprosto jesu ja, leonisa. cijeli ormar, ne ladica po ladica.

netko je napisao kako ga smeta ili vrijedja cestitanje bozica na fb...kako te vrijedja cestitanje neceg u sta ne vjerujes? kako mene moze uvrijediti cestitka dsna dobrih vila? moze mi biti samo zabavno s druge strane taj isti fb je prepun stranica koje na vrlo ruzan nacin ismijavaju, sprdaju i omalovazavaju vjeru, boga i isusa, stranice koje su na granici dobrog ukusa ili su ga presle i to se shera. pa sad, bacat govno po onom u sta netko vjeruje ili cestitati ono sto netko ne vjeruje, zanima me, onako iskreno s zdravom pameti, sta vise vrijedja ili smeta?

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    netko je napisao kako ga smeta ili vrijedja cestitanje bozica na fb...kako te vrijedja cestitanje neceg u sta ne vjerujes? kako mene moze uvrijediti cestitka dsna dobrih vila? moze mi biti samo zabavno s druge strane taj isti fb je prepun stranica koje na vrlo ruzan nacin ismijavaju, sprdaju i omalovazavaju vjeru, boga i isusa, stranice koje su na granici dobrog ukusa ili su ga presle i to se shera. pa sad, bacat govno po onom u sta netko vjeruje ili cestitati ono sto netko ne vjeruje, zanima me, onako iskreno s zdravom pameti, sta vise vrijedja ili smeta?
    Leonisa, molim te da pažljivije čitaš postove i ne iskrivljavaš napisano. Mislim da se nadovezuješ na moj post s prve ili druge strane pa te molim da ga još jednom pročitaš i nađeš gdje to točno piše da me smeta čestitanje bilo kojeg praznika na FB-u? Smetaju me druge stvari, jasno sam napisala koje.

Mislila sam da će ovo biti topic, kako je netko napisao, teraputske naravi, gdje će ljudi koji ne vjeruju u boga i ne idu u crkvu, kao i svi ostali kojima smeta kršenje principa sekularnosti, a neovisno o vjeri, razmjenjivati vlastita iskustva u odnosu na (ne)vjeru, kao i iskustva, strahove i probleme u odgoju djece. Međutim, a nadam se da se varam, ovo malo počinje ličiti na jedan od onih topica "kokoš ili jaje", bilo je - nije bilo u komunizmu, što fali (ne)vjernicima itd. Ako ima interesa, neka se otvori i takav topic, ali ne bih voljela da se ovaj pretvori u to.
    Ne znam, nikad mi ko ateistkinji nije palo na pamet diskutirati na topicu gdje majke raspravljaju o odgoju djece u vjeri. Zavirila jesam, priznajem, malo se iščuđavala, ali ... ima nas svakakvih, a Internet je dovoljno velik za sve te različitosti.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Leonisa, molim te da pažljivije čitaš postove i ne iskrivljavaš napisano. Mislim da se nadovezuješ na moj post s prve ili druge strane pa te molim da ga još jednom pročitaš i nađeš gdje to točno piše da me smeta čestitanje bilo kojeg praznika na FB-u? Smetaju me druge stvari, jasno sam napisala koje.

Mislila sam da će ovo biti topic, kako je netko napisao, teraputske naravi, gdje će ljudi koji ne vjeruju u boga i ne idu u crkvu, kao i svi ostali kojima smeta kršenje principa sekularnosti, a neovisno o vjeri, razmjenjivati vlastita iskustva u odnosu na (ne)vjeru, kao i iskustva, strahove i probleme u odgoju djece. Međutim, a nadam se da se varam, ovo malo počinje ličiti na jedan od onih topica "kokoš ili jaje", bilo je - nije bilo u komunizmu, što fali (ne)vjernicima itd. Ako ima interesa, neka se otvori i takav topic, ali ne bih voljela da se ovaj pretvori u to.
    Ne znam, nikad mi ko ateistkinji nije palo na pamet diskutirati na topicu gdje majke raspravljaju o odgoju djece u vjeri. Zavirila jesam, priznajem, malo se iščuđavala, ali ... ima nas svakakvih, a Internet je dovoljno velik za sve te različitosti.
    nisam se uopce nadovezala na tebe. nisi ti jedina koja spominje fb. dapace, na samom fb se moze procitati nekolicina takvih izjava.
    a sad idem procitati sta tebe smeta

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

neko je rekao da treba ukinuti Božićne predstave u školama, zašto? Božić je ne samo Katoliči praznik, Božić je nešto više, ionako se sve većini svodi na malo bolji ručak, poklone klincima i bor....a kršćani ga ionako slave na svoj način. ne vidim da se itko buni protiv dva neradna dana za Božić, nego samo protiv predstava...

eto ja da mogu birati ja bi birala da moje dijete ne ide na vjeronauk u školi nego isključivo u crkvi. odnosno smatram, od trenutka kad su ga uveli u škole da je to najveća glupost koju su napravili.

Odnosno smatram da je religiji mjesto u crkvi, đamiji, sinagogi....
    da neke tradicijske blagdane treba poštivati, naročito Božić
    da je totalno bez predmetno optuživati se više, i govoriti da je ovaj ili onaj u pravu....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •