-
Meni se iskreno neda previse razglabati niti gubiti vrijeme razmisljajuci kako je to bilo pred 25-i-vise godina... Htjela bih se prvenstveno fokusirati na to kako je sada, nama i nasoj djeci, sto ne valja sada i kako to popraviti... Kao odrasla punoljetna zaposlena osoba nemam nikakvih problema u funkcioniranju u ovoj drzavi - ali shvacam takodjer da je to zato sto zivim u velikom gradu, radim u privatnoj firmi gdje ih samo zanimaju moja strucna znanja i sposobnosti, nemam problema s neplodnoscu i nemam jos djecu u skoli... Ono sto zelim je da i svi oni koji imaju djecu u skoli, rade u drzavnim sluzbama i zive u malim sredinama isto tako zive bezbrizno i neoptereceno zbog svojih (ne)uvjerenja, a vidim da to na zalost nije tako u ovom drustvu.
Evo bila je aktuelna inicijativa oko izjasnjavanja na prethodnom popisu stanovnistva da se svi oni koji su ateisti/agnostici da se tako i izjasne, a ne po nekom tradicionalnom kljucu kao katolici ako vec de-facto to nisu - i sad vec preko godinu i pol cekamo rezultate i nikako ih docekati... Mene bas zanima da li ima promjene spram prijasnjeg popisa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma