Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
Udala sam se u crkvi, jer sam imala potrebu dati našoj zajednici takvo značenje. Teško mi je i objasniti zašto.
Razumijem te, ja nekad osjecam potrebu za tim, vise u smislu nekog duhovnog zavjetovanja jedno drugom, sto mislim da ne bi dobila na gradjanskom obredu. Zato se izmedju ostalog i nisam udala.
Ista stvar mi je i sa krsenjem, zato i razmisljam intenzivno o baby blessingu. Htjela bih neku duhovnu dobrodoslicu za dijete, bas osjecam da mi fali. Nekad kad pomislim da bi ga krstila, samo se sjetim onih rijeci koje izgovaraju tipa odricete li se sotone (ne vjerujem u to, i da znam da krscani misle da negiranje sotone znaci njegovu pobjedu ) ili kad na kraju kazu krscanska te zajednica prima...
Bas se nekad osjecam ograniceno u tom smislu, zelim neki obred, ali ne krscanski ili bilo koje druge religije. Iako mi budizam nije mrzak

E i slazem se s ovim o Isusu kao proroku i ispovjedanju. Imaju oni jos bisera s grijesima i oprostom. Svakih 100 god se na crkvu sv Petra u Rimu otvaraju jedna sporedna vrata koja su inace zakljucana i ako tada prodjes kroz njih svi grijesi ti se brisu. Ja sam isla 2000.te god. Milijun ljudi koji vjeruju u to dolazi.
To mi je ono bas... Ajmo, akcija ljudi! Brisanje svih grijeha! Jos malo pa neeestalooo!