Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    pojam "pljuvanja" je prilično rastezljiv kod nekih vjernika.
    pa i tu se postavlja ono vazdaspominjano pitanje o osobnim granicama i postivanju tudjih.
    s obje strane.
    trening tolerancije :D

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    pa i tu se postavlja ono vazdaspominjano pitanje o osobnim granicama i postivanju tudjih.
    s obje strane.
    trening tolerancije :D
    samo što stalno zaboravljaš jedno: ne krećemo od istih pozicija, nemamo iste moći u durštvu, pa se treniranje tolerancije može shvatiti kao poziv na cenzuru i održavanju postojećeg stanja.

to je kao da veliš da između tajkuna i radnika treba postojati tolerancija i da radnik ne treba vrijeđati tajkuna time što mu spočitava što ovaj ima monopol. i jahtu pride.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    samo što stalno zaboravljaš jedno: ne krećemo od istih pozicija, nemamo iste moći u durštvu, pa se treniranje tolerancije može shvatiti kao poziv na cenzuru i održavanju postojećeg stanja.

to je kao da veliš da između tajkuna i radnika treba postojati tolerancija i da radnik ne treba vrijeđati tajkuna time što mu spočitava što ovaj ima monopol. i jahtu pride.
    ne kuzim :/
    daj mi pliz objasni. jer sve sto tebe smeta u drustvu, sto sam uspjela poloviti na topicu i u razgovorima, ima nas katolika koje to isto smeta. evo i magriz ti se javila :D

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj mama courage prvotno napisa

ne kuzim :/
    daj mi pliz objasni. jer sve sto tebe smeta u drustvu, sto sam uspjela poloviti na topicu i u razgovorima, ima nas katolika koje to isto smeta. evo i magriz ti se javila :D
    očito nije bitno što katolike smeta, jer su u većini i prednosti. jer samim time što su odabrali biti to što jesu ne smije ih se tolerirati
    odnosno, ukoliko peroperić spali dawkinsovu knjigu i to se šera na fejsu, svi se trebaju zgražati ali kad ateist šera na istom tom fejsu sprdačinu sa slikom isusa onda su bar :lolo:ići poželjni jer je to mrak i odraz slobodoumnog razmišljanja

i onda pročitam:
    Citiraj suncokret prvotno napisa
    zanimljivo mi vas je čitati, samo ne kužim upadice uvrijeđenih vjernika.
    ne kužiš? mogu li reći da ne kužim ni ja lamentiranje uvrijeđenih ateista? bilo bi poprilično bezobrazno i netolerantno i jako ružno prokomentirano
    no ne da to neću napisati, to ni ne mislim, jer osuđujem i jednu i drugu stranu koja vrijeđa.
    i zalažem se za toleranciju s obje strane. na žalost, uvijek ima iznimaka koje strše i prekrivaju istinski dobre osobe. bez obzira skupljale one markice, salvete, razglednice ili ništa od svega toga.

moram priznati da sam zadnjih nekoliko mjeseci neugodno iznenađena netolerantnošću i isključivošću nekih dragih forumaša, koje sam cijenila i potpisivala. i sad ih potpisujem, ali se osjećam označeno i prozvano za stvari na koje ne mogu utjecati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •