-
Osoblje foruma
stim da zaista ne mislim da ce izmedju vjernika i nevjernika posao dobiti prije vjernik, no mislim da ce u vecini slucajeva izmedju muskarca i zene dobiti zena.....odnosno da u danasnje doba je vjera odnosno nevjera najmanje bitna. isteko mi je edit.
za vecinu ljudi s kojima imam interakciju ne znam jesu li ili nisu vjernici. za one koje znam, znam jer ih znam jos iz djetinjstva ili jer smo usli u ovakve rasprave.
taj aspekt necijeg zivota mi je toliko marginalan u zivljenju zivota. i najmanje utjece u zivljenju.
s tim da one koje je "zakinuo" (mpo, homoseksualni parovi...) smatram da ih je zakinula politika i da ih je drzava iznevjerila. jer je drzava, odnosno drzavno vodstvo, iznevjerila svoje gradjane dopustivsi da se zakoni i time krsenje ljudskih prava, temelje na nekim normativima ili vrijednostima koji za taj zakon apsolutno nisu bitni.
koliko god bila ljuta na instituciju crkve koja se gura u politicke vode, jos vise sam ljuta na drzavu koja to dopusta i potice, iz sebi znanih razloga. mi ih mozemo samo nagadjati. a da u drzavi prevladavaju katolici je izgovor kojeg, naprosto, ne pusim.
sad sam se zapetljala..
Posljednje uređivanje od leonisa : 05.09.2012. at 17:51
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma