Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj rutvica prvotno napisa Vidi poruku
    [I]
    a uglavnom raspravljamo o katolicizmu. ovdje sam se nadala pisati/čitati o svojim promišljanjima o svijetu, odgojnim pitanjima itd. da, sigurno bi se tu nekad javilo i pitanje kako se nositi s tim da ti dijete u školi ne ide na vjeronauk, pa sjedi na hodniku, ali kao praktično pitanje (što napraviti, kako org. neko bolje rješenje za njega...), a ne kao poticaj na tisućitu raspravu treba li vjeronauk biti u školi ili ne. očito svi imamo mišljenje o tome, koje je već 1000 puta na drugim temama izrečeno i super, ajmo sada nešto drugačije...

osim o katolicizmu, ja ne znam o čemu bi mi ovdje trebali raspravljati?
    o odgoju djece?
    pa imamo pdf za to.
    uostalom o odgoju djece ću raspravljati s vjernicama, neke od njih su mi puno bliže nego nevjernice. ajde, možemo malo o tome kako djeci predstavljate - smrt. ne vidim neku drugu temu trenutno, al me možete prosvijetliti
    ako ćemo razgovarati o "ateističkom" odgoju djece, to se svodi na jednu rečenicu - nije vjerski. ne skupljamo marke. odgoj u duhu vjere je drugo, sakupljači maraka raspravljaju o markama, ima tu sto i jedna tema. mi imamo, ovako odvojeno, samo jednu - kako nas nervira sveprisutna pošta
    o moralnim vrijednostima i životu?
    opet isto. kud ću raspravljati o moralnim vrijednostima i životu bez AM npr

ne, ovakvi topici su potrebni, po meni, kao podrška na probleme koje nailazimo zato što smo ateisti ili we. a svi ti problemi vezani su uz - crkvu. dakle, tema vjeronauka je neizbježna. tema - kako djetetu reći da u trećem razredu neće dobiti princezastu haljinu i najljepše cipele na svijetu kao ostale cure iz razreda. ili sl.
    možda sam u krivu, al ateistički/ireligiozni topik bez kritiziranja crkve, bez razgovora o katoličanstvu, po meni je jednostavno - nemoguć.

dojmile su me se te marke kako vidite
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 06.09.2012. at 12:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •