-
MC... lijepo rečeno. To i je smisao baby blessings-a.
Uz malu moju osobnu preinaku... ja volim bajke, pa ćemo naše prijatelje nazvati vilenjacima.
Prvobitna ideja je bila da se okupimo na našem imanju, pod rascvalom jabukom, meni je jabuka simbol plodnosti (a ne grijeha) i prati nas od samog početka. Trenutak prije nego li sam si piknula prvu injekciju hormonske stimulacije dobila sam na poklon parfem u obliku jabuke... a u vrijeme kad se Smjehuljica rodila, bili smo okruženi nasadima jabuka koje su predivno rodile.
Nama je jabuka poseban simbol.... i iako smo za mjesto bb-a odabrali mjesto bez jabuka, biti će prisutne u našoj ceremoniji, ne znam još kako... čekam da se iskristalizira misao.
Po meni je baby blessings samo jedan kreativan trenutak u kojem ćemo izraziti ljubav i dobre namjere, recimo poput proslave rođendana. I u kojem nećemo formalizirati, sve će biti spontano i vjerovatno šaljivo, poznavajući vilenjake.
Za razliku od krštenja (ili ostalih sakramenata) gdje se kumovi često biraju iz viših interesa, za vilenjake smo izabrali osobe koje bi to sve što ćemo izreći, ionako "radile" i bez da se išta kaže. I naši vilenjaci, neće zbog ovog čina imati obavezu ovakvu ili onakvu... sve će biti jednako protočno među nama kako je bilo i do sad.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma