Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto to ne kužim, ako su s krenuli s puta, tko će ih vratiti na pravi put?
    a i ne čini mi se da su skrenuli s puta, ne znam jel ih za koji rat optužio, al papa ima priličnu oštru retoriku u odnosu na ateizam. ne?
    rekla bih da nema možda oštru retoriku (jer uvijek su tu te lingvističke i filozofske smicalice poput: "nismo protiv ateista, ali jesmo protiv ateizma"), znači, to se sve uvijek fino zakukulji u neke fraze i nije to tako kako je izrečeno, to treba drugačije razumijeti (dozvoljavam da u tome možda ima i istine).

ali da, crkva i papa imaju prilično jasan stav o ateizmu. i meni je to sasvim jasno. ( imam i ja sasvim jasan stav o crkvi i papi )

evo jedan link na tu temu:
    http://www.jutarnji.hr/papa-nije-kri...teizam/169082/

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    rekla bih da nema možda oštru retoriku (jer uvijek su tu te lingvističke i filozofske smicalice poput: "nismo protiv ateista, ali jesmo protiv ateizma"), znači, to se sve uvijek fino zakukulji u neke fraze i nije to tako kako je izrečeno, to treba drugačije razumijeti (dozvoljavam da u tome možda ima i istine).

ali da, crkva i papa imaju prilično jasan stav o ateizmu. i meni je to sasvim jasno. ( imam i ja sasvim jasan stav o crkvi i papi )

evo jedan link na tu temu:
    http://www.jutarnji.hr/papa-nije-kri...teizam/169082/
    jasno, nije pala kiša, nego je mokro, tako otprilike se kc razgovara.

samo doista ne moraš biti niti načitan niti posebno kompetentan da bi uvidio te smicalice koje su doista uvreda ljudskoj inteligenciji. ali eto, mnogo ljudi voli ne vidjeti i ne čuti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •