Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nisam sigurna da je katolik.hr relevantan za upoznavanje stavova Crkve... to je neki istup pojedinaca koji mogu, a ne moraju, ispravno tumačiti nauk. To je kao da ja nađem random blog o znanosti i pozivam se na njega. Svatko može registrirati domenu i pisati što mu drago, pa to opet nije verificirano i ne predstavlja niti znanstvenu istinu, niti mogu Instit Ruđer Bošković kritizirati zbog nečijeg random bloga.

katolik.hr ima svoju neku priču, i ako netko želi pričati s njima, super, demokracija i sloboda za svih. No, za razumjeti nauk KC ipak treba polemizirati s njihovim dokumentima, i to onim doktrinarnim, sve ostalo su stavovi pojedinaca koji mogu, a ne moraju, biti nauk i dogma i službeni stav KC. Kao što mi nismo službeni stav rode, mi forumašice.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam sigurna da je katolik.hr relevantan za upoznavanje stavova Crkve... to je neki istup pojedinaca koji mogu, a ne moraju, ispravno tumačiti nauk. To je kao da ja nađem random blog o znanosti i pozivam se na njega. Svatko može registrirati domenu i pisati što mu drago, pa to opet nije verificirano i ne predstavlja niti znanstvenu istinu, niti mogu Instit Ruđer Bošković kritizirati zbog nečijeg random bloga.

katolik.hr ima svoju neku priču, i ako netko želi pričati s njima, super, demokracija i sloboda za svih. No, za razumjeti nauk KC ipak treba polemizirati s njihovim dokumentima, i to onim doktrinarnim, sve ostalo su stavovi pojedinaca koji mogu, a ne moraju, biti nauk i dogma i službeni stav KC. Kao što mi nismo službeni stav rode, mi forumašice.
    kužim, ifigenija. hvala za pojašnjenje. onda znači katolik.hr otpada kao relevantan izvor, dobro je znati.

a ovo, pretpostavljam ipak vrijedi:

U Poslanici Rimljanima homoseksualno se općenje naziva "sramotnim strastima", a sveti Pavao se zgraža nad onima koji "iako poznaju odredbu Božju prema kojoj vršioci toga zaslužuju smrt, ne samo da to čine već i odobravaju onima koji to čine" (1,26-32). Dalje nas isti svetac upozorava da ljudi koji se odaju homoseksualnim strastima neće baštiniti kraljevstva Božjeg (1 Kor 6,9-10).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •