Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    TI ne vidiš, pa ti nije ni jasno. kao što drugima na ovom topicu nije bilo jasno čemu nekakvi pandani, čemu nekakvi drugačiji odgoji, čemu uopće ovaj topic...
    emso (ovo je dakle mc - em sii - emsa), šta ti ovo znači? Meni ovo zvuči kao da je ovo tema ipak najviše za one ireligiozne koji misle baš kao ti. Kako su svi drugi postali "neki" koji misle ovako ili onako, ali ne baš "ispravno"? I zato je meni kao i Ifi, nije mi ovo baš neki topic slobodne misli, dok se ti postavljaš k'o domaćica koja određuje pravila.

Dijana, ti si jednom napisala da žališ ateiste, moram priznati da si me bila prenerazila (što si to upravo ti napisala). Mislim da je to bilo u nekoj od žučnijih svađa pa valjda nisi uspjela ostat cool, ali znači li to da ti ipak taj nazivnik nije nebitan kako si napisala?

Imam i pitanje za ireligiozne, imate li koje dijete koje se boje smrti? D. mi se boji smrti, naše i svoje, ja se sjećam slične tjeskobe iz svog djetinjstva. Uh, da su mi na raspolaganju kakve utješne riječi za to dijete. Zapravo, imam ih: što god da jest poslije smrti, sigurno nije ništa loše. I ja to stvarno mislim, vjerujem, zapravo, ne može se to zvati znanjem, a sigurna sam da je tako. Ali njemu to nije dosta, on želi znati što će biti.
    Posljednje uređivanje od vertex : 13.09.2012. at 14:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •