Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

vertex, nebitan mi je, neću čovjeka gledati kroz ključ religiozna/nereligiozan, ide/ne ide u crkvu, no neminovno
    ću se u nekim stvarima bolje složiti s onima koji vjeruju u Boga, ne nužno katolicima, niti nužno onima
    koji redovito idu na misu.
    U nekim drugim stvarima ću se bolje složiti s ljudima koji su ateisti. Hoću reći, ne određuje
    čovjeka vjera, vjera/nevjera je samo jedan aspekt života.
    Svidio mi se jako post od litale na početku topica gdje je napisala nešto u stilu "samo živim bez -izama".
    Ne živim u opoziciji nečega, nego svoje autentično ja, tako sam ja to shvatila, i to mi se sviđa.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Svidio mi se jako post od litale na početku topica gdje je napisala nešto u stilu "samo živim bez -izama".
    Ne živim u opoziciji nečega, nego svoje autentično ja, tako sam ja to shvatila, i to mi se sviđa.
    dubokofilozofski (ali i offtopično) bi se mogle zapitati koliko je moguće da se to autentično ja uopće oblikovalo bez uticaja različitih -izama, jer jedno je sigurno u vakuumu to ja nije nastalo. a i koliko bi takvo ja uopće moglo opstati takvo autentično bez nekih -izama i koliko se istovremeno nalazi u opoziciji prema nekim drugim -izmima, samim tim što ih ne slijedi. tako da bih rekla da je to sve prilično smjela izjava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •