Pročitah prvi i zadnju stranicu bez namjere da se oglasim, ali sad sam vidjela da je ronin citira post od MC u kojem ako sam dobro shvatila poziva "vjernike" u nekom kontekstu na ovaj topic. Zašto?

i ako se dosta ateista javljalo na topic Odgoj u duhu vjer i mnogo nas je upravo zbog toga dobilo ban, meni ne pada na pamet nešto takvo učiniti ovdje. Nisam ni imala namjeru uopće čitati ovaj topic, ali eto svidjela mi se prva stranica gdje se predstavljate.

Žao mi je samo što se pod pojam "vjernik" većinom misli samo na katolike, a puno je vjerski zajednica i sekti u Hrvatskoj.

Svaki normalan čovjek pa tako i vjernik svoje djete sigurno uči toleranciji i poštivanju različitosti, ne nasilju, poštenju i da ako nekome ne možeš pomoć, nemoj mu ni odmoć. Sve je to stvar odgoja, karaktera i zdravog razuma a ne ateizma ili religije, uvjernja. Loše stvari doživljavamo od ljudi, ne od vjernika, ateista, crnaca, heterosekualaca , desničara ili ljevičara....

Osobno nemam problema s ateistima, vjernicima općenito ljudskim različitostima na bilo kojoj razini.
Imam problema s bahatim, licemjernim, taštim ljudima te ljudima koji traže neka prava za sebe a drugima ga ne bi dali a sve pod krinkom ravnopravnosti i tolerancije.

Uživaj te cure,( nešto bih Vas pitala ali strah me da ne otvorim raspravu pa je bolje da odem).

summer onu knjigu nisam pročitala već sam vidjela reklamu za nju pa sam pitala jel ju je tko pročitao, pošto je imala zanimljiv naziv