-
Vertex, mislim da ćeš morati tu sama. Očito je da ne pali ovo "među zvijezdama" i "u srcu", a gdje ćeš sad, ako to nemaš u sebi, crtat mu slike Neba stila Dantea i Božanske komedije (imala neki prastari primjerak na talijanskom s predivnim i izuzetno sugestivnim slikama Pakla, Čistilišta, Raja itd.), probušit će te s tisuću detalja za koje nećeš imat odgovore. Reci mu ono što ti misliš i to ti je najjednostavnije, reci da neki drugačije misle i pusti ga da se nosi s time kako najbolje zna... ne znam kako drugačije možeš.
Ovo da nam se nakon smrti neće dogodit ništa loše, to te ne kužim... to mi je malo misleading, jer svi žele postojati (osim ovih umirućih/nepokretnih, ali to je tako teška slika za crtat djetetu), a smrt je konačno nepostojanje. Ali, ono, nećeš mu, of kors, u glavu stavljat slike Konačnog nepostojanja, Velikog crnila u vječnosti (to je bila neka moja koja je mene plašila u tom suočavanju i prihvaćanju) i the Grim Reapera. Pogotovo jer te u tom dijelu sad traži detalje... a ne možeš ići s onom "kao kad zaspeš/nećeš ništa osjetiti" jer vidim da ima issue i sa spavanjem. Možda da ostaneš na "a sine moj, ne znam".
Posljednje uređivanje od ina33 : 14.09.2012. at 13:16
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma