Eto, napisala sam svega, a samo sam htjela reći da mi ustvari smeta ovo prozivanje svakoga tko nema m..a biti aktivist.
predložila bih svakako da prihvatimo svačije iskustvo i stav i da one neodlučne ili "neborbene" prihvatimo i pružimo im podršku i razumijevanje, umjesto da ih prozivamo i time još više viktimiziramo. meni je iskustvo pčelice mare jako bitno, jer u biti pokazuje i situaciju i razmišljanja usudila bih se reći velike (i šutljive) većine u hrvatskoj.
hoću reći, načelno to stoji, moia, što si napisala, ali nigdje nismo dospjele ako ćemo se međusobno prozivati i zahtjevati da svatko postupi onako kako mi mislimo da je ispravno ili kako bi mi same postupile. mada, razumijem i da nisi možda nekog konkretno prozivala, nego uopćeno govorila, samo shvaćam i zašto bi se netko mogao osjećati prozvanim. (sad sam zapetljala, ali nadam se da se razumije)
ja sam sigurna da je mara već na dobrom, borbenomputu, samo da to i ne zna. treba i sitne korake znati vrednovati, poput ovog da će djetetu dati izbor da ide.
![]()

putu, samo da to i ne zna. treba i sitne korake znati vrednovati, poput ovog da će djetetu dati izbor da ide.