-
hvala svima i evo me.
bila sam nesnosno ponizna, ispricavala se milijun i osamstotisucaputa zbog, eto, cinjenice da ponavljam pricu od prosle godine kada sam vec jednom molila da se takve stvari ne dogadjaju.
uciteljica je rekla da ne moram pravdati tu nasu roditeljsku odluku i da je sigurno bila neka bas visa sila u pitanju kad je zavrsila u istoj ucionici u kojoj je bio vjeronauk.
ovo s podom je ok, tamo je tepihic namijenjen igri, nije morala klecati na kukuruzu. ali se vratila doma sa zdravo mario, nekom svetom krunicom kraljicom i 12 aposotola o kojima su bas ucili.
inace, prosle godine smo imali situaciju da je cesto u vrijeme vjeronauka bila upravo s ovom jutarnjom uciteljicom u skolskom vrtu i bavila se cvijecem (jucer ju je uciteljica iz boravka ostavila na vjeronauku, otici cu popodne i sa njom popricati jer smo stvarno dobre i super suradjujemo i bas mi je draga, tim vise me iznerviralo da je bas ona ostavila kcer na tako nespretan nacin u ucionici).
ovoj jutarnjoj uciteljici sam rekla da je meni to sa cvijecem bas super i totalno u skladu sa zivotnim stavovima da se bavi zivim bicima dok su ostali ucenici posveceni Bogu. pa sam jos dodala da ako stvarno u tih 45 minuta ne moze biti u nekom drugom (starijem, mladjem, ikakvom) razredu, ni kod pedagoga, ni kod logopedice, ni sa njom u cvjetnjaku, da je nama onda skroz ok da dijete ide kod skolskih kuharica s kojima je i inace super i da im pomogne oprati i natrgati salatu, oguliti koji krumpir, srediti limene posudice ili bilo sto sto one budu smatrale korisno provedenim vremenom.
u konacnici, uvijek mogu organizirati da tih 45 minuta netko od baka i deda bude s njom.
ona i jedan prijatelj su se igrali na tom tepihicu, a kad im je nestalo incpiracije sjeli su na svoja mjesta i odslusali ostatak sata jer su, naravno, znatizeljni s jedne strane, a s druge strane dobri su klinci pa ne zele ometati nastavu (niti smiju).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma