Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Isabella avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Zuska,
    Npr. meni nije lijepo vidjeti ekipu s maslinovim grančicama jer mi to nije asocijacija na, štajaznam, mir.
    Ja to gledam iz cisto estetskog ugla. Lijepo mi vidjeti sve te ljude sa puno cvijeca. Jos k tome, Cvjetna nedjelja mi je ujedno i znak da ce konacno opet proljece.
    Nekad, dok nisam bila mama, maštala sam o tome kako ću jednom kad budem imala svoje dijete u 12. mjesecu s njim otići na neki egzotični otok da se sakrijemo od božićnih kulisa i sadržaja u gradu, medijima, institucijama.... Meni je to iritantno, ne mogu si pomoći. Danas shvaćam da neću na egzotični otok
    ne moras ici na egzoticne otoke za Bozic. Ovdje u nasoj staroj Evropi imas Kanare na kojima je uglavnom cist pristojnih 20+ stupnjeva u 12 mjesecu. I ja uvijek mastam da budem negdje na kakvoj drugoj klimi u vrijeme Bozica, ali ne zato da izbjegnem guzvu i kic nego zato da zagrijem kosti.

Jurana
    Ono što bih ja voljela je, čini mi se, prilično razumno: samo da se vjeronauk tretira jednako kao ostale izborne predmete. Konkretno, u školi mog sina, ako se na talijanski i informatiku ide u drugu smjenu, neka se ide i na vjeronauk. U školama u kojima se izborni predmeti raspoređuju u zadnje satove, neka tako bude za sve izborne predmete
    Potpis. No, netko je napisao da mi imamo ugovor sa Vatikanom po kojem je vjeronauk izborni predmet samo na papiru, a po svemu ostalome je ustvari obavezni.

Jadranka
    A zar ne mozes jednostavno doc i rec ona nece bit na satu? Ne kuzim zasto moras ista pisat i bit nesto ekstra obzirna. Kazes ne i to je to. Kakve probleme to moze izazvat?
    Ja sam to cesto znala pitati moju prijateljicu kad mi se znala zaliti na nesto vezano uz skolu. Odgovor je uvijek bio da su nasi pedagoski radnici neprofesionalni i da se svete na djeci ako im se roditelji zamjere. Ona bi mi sve onda i potkrijepila konkretnim primjerima.
    Posljednje uređivanje od Isabella : 27.09.2012. at 08:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •