-
Kod nas u školama je veronauka izborni predmet, kao i kod vas. Od prvog razreda. Jedino što postoji alternativa, drugi predmet koji se zove građansko vaspitanje (mora se izabrati jedan od ta dva). Tako da deca koja ne idu na veronauku, sa svojom učiteljicom (bar ovi mali, ne znam ko predaje u starijim razredima) imaju građansko vaspitanje. Samo nikako da ukačim šta se tu uči, rekla bih ništa.
U Beogradu je uglavnom podjednak broj dece koja idu na jedan i drugi predmet, a ne znam za manja mesta.
Inače, upisala sam se na ovu temu a nisam ništa rekla o nama. Muž je ateista, ja lutam ponekad ali moja lutanja se ne uklapaju ni u jednu organizovanu religiju, za dete ne znam
. Nismo venčani, nismo kršteni a ni dete nije, naravno. Pod jakim smo pritiskom porodice i okoline zbog toga. Naime mi imamo (ne)sreću da je deo i moje i muževe rodbine (ljudi koji su nam jako blizak rod) izuzetno pobožan (imamo i sveštenika), sa namerom da nas preobrate 
Sad kad je dete veće, naravno da se lobira preko nje, ona je jako prijemčiva za te sadržaje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma