-
Ja bih volela da čujem kako roditelji mlađe dece objašnjavaju razlike. Ja mojoj stalno ponavljam da NEKI ljudi veruju, a neki ne, ali ona je ipak shvatila da svi oko nje veruju osim mame i tate. Dosta nezgodna situacija, naročito kad se uzme u obzir da u bliskoj rodbini imamo sveštenike, da smo u zadnjih godinu dana bili pozvani na 3 krštenja i isto toliko venčanja u crkvi.
Uz to i deca su sad već velika pa pričaju međusobno (moja je najmlađa od dece među kojom se krećemo). Pre neki dan joj je jedan mali rođak, za ručkom u nekom restoranu (svi smo bili za stolom), rekao kako je bog stvorio čoveka (pre toga je ona rekla da je videla sliku u knjizi kako je čovek posao od majmuna). Videla sam joj zbunjen pogled pa sam počela priču kako neki ljudi veruju da je bog stvorio čoveka, a onda sam se zaplela jer mi je logično nadošlo da kažem: ali mi ZNAMO da je nastao od majmuna. Na sve to mi je mama od tog dečaka davala neke znake očima koje nisam shvatila. Na kraju je mali (osmogodišnjak) rekao mojoj N: ako ti ne veruješ u boga onda mogu da ti kažem da ne postoji zubić vila
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma