-
leonisa, ima li tvojim pogresnim poimanjima uvrede kraja?
mislim da mnogi u hrvatskoj nisu na zalost niti svjesni dubine, kompleksnosti i dugorocnih posljedica za jednu zemlju kada se radi o korumpiranosti sveucilista u jednoj zemlji.
prije par godina, tocnije 2005. , dakle jos i prije afere index uhrvatskoj, na fakultetu u njemackoj gdje sam studirala profesor je kao primjer korumpiranih sveucilista i dalekoseznosti posljedica po takvu zemlju od svih zemlja istocne europe naveo upravo jednu malu hrvatsku. tako da (ne)vredovanje nasih diploma izvan granica hrvatske niti prije niti danas nije plod ciste diskriminacije kako ce mnogi hrvati brze bolje naci objasnjenje te uz paradoksalni naglasak da su hrvatska sveucilista jedna od najkvalitenijih u europi, a hrvati jedni medju obrazovanijima u europi.
gledajuci kroz tvoje naucale leonisa i onih koji jednako misle, taj profesor je smrtno uvrijedio i obezvrijedio ne samo mene kao njegovog studenta nego citavu hrvatsku. medjutim kao sto rekog stvar je optike.
rado bih se slozila sa tobom mikka oko napretka, odnosno pozitivnih pomaka, ali bojim se za to se jos uvijek nije skupila dovoljna kriticna masa na zalost. i sama si rekla, parafriziram, tako nesto nije normlano, ali je shvatljivo. na zalost tu lezi glavnina problema. nekoliko javno objelodanjenih profesora kao sto vidimo ne rijesava nista, a koliko vidimo niti navodna opca "cistka" index1 nije promjenila nista. za ekonimski fakultet primjerice pouzdano znam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma