Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni se ne čini da je Moia ikakvu neistinu napisala u zadnjem postu.
    Nažalost, to je naša stvarnost.
    Naravno, ne držim da svi profesori uzimaju lovu... ne držim da si svi javni natječaji namješteni... itd. ne generaliziram. Ali dok god toga ima, nećemo biti sređena država. Samo se pitam zašto nam je tako teško čuti o našoj mračnoj strani.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se ne čini da je Moia ikakvu neistinu napisala u zadnjem postu.
    Nažalost, to je naša stvarnost.
    Naravno, ne držim da svi profesori uzimaju lovu... ne držim da si svi javni natječaji namješteni... itd. ne generaliziram. Ali dok god toga ima, nećemo biti sređena država. Samo se pitam zašto nam je tako teško čuti o našoj mračnoj strani.
    Mojca krecem se u krugovima u hrvatskoj koji razmisljaju jednako kao i ti, ne radi se samo o akademicima, radi se tu i o mojim dragim prijateljima nekima jos i iz osnovne skole koji su zavrsili zanate i mogu samo reci da me tjesi sto cujem kako oni razmisljaju o ovakvim temama. jer pogresno je ocekivati da ce trenutna stranka na vlasti, trenutni predsjednik ili saborski zastupnik nesto promjeniti, u tome moramo sudjelovati svi, na svim razinama.

medjutim dokle god ima vise ljudi koji razmisljaju da je kupovanje ispita razumljivo i da je takva vrsta snalazenja ok, cak i da vjezba mozdane vijuge jer nam je takvo stanje u drzavi, i dokle god postoji oni koji takva razmisljanja i stavove podrzavaju, na zalost i dalje ce ostati na tome da je vuk ujeo magare i tu ce biti kraj price kao i do sada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •