Po tome si ti totalni pušioničar, ne samo da ne želiš, odbijaš, već si i aktivna u odvraćanju drugih od te riječi, pa sad, čuj, sorry..
znam da jesam ali mogu živjeti s tim. hvala ti na objašnjenju (znači evanđelja kao neki minimum minimuma.)

zašto mogu živjeti s tim se da lako objasniti. sve vjernice koje vjeruju u judeokrišćanskog boga recimo ne vjeruju u allaha ili nekog drugog boga koji se također jednako štuje u drugim religijama. pa ih to što se u tim religijama govori o tome da oni koji ne vjeruju u tog boga su osuđeni na propast ili što već - ne tangira previše. oni po postulatima drugih vjera, pa i po postulatu vlastite vjere tj. religije smiju samo vjerovati u jednog određenog boga, u druge ne.
tako ni mene ne tangira ovo što sam pušioničarka po kc. dapače, može biti i da svi živimo u nečemu poput matrix, tako da i ne znamo tko smo i što smo i da je sva vjera ili nevjera ionako uzaludna. i da smo svi pušioničari. posebice ako ćemo vjerovati članovima westboro baptist church bog voli samo njih 80tak, a sve druge mrzi.