-
nisam citala linkove, niti to sad vremenski stignem, pa na to ne mogu ni replicirati.
rekla bih samo da mi se ova podjela, mi i oni, vjera, nevjera, kao jedina i najvaznija razdjelnica, nikako bas ne svida.
i kao sto je vertex u jednom slicnom kontekstu rekla, sigurno ima svjetonazorskih razlika, ali one pak nisu (globalno gledajuci, ne sad svaku forumasicu ponaosob, vec u cjelini) vece, nego slicnosti.
i ne moramo se na sve vrijedati, te mozemo ponuditi naprosto drugi pogled na problematiku, bez da odmah pocnemo po vrijedanju i nevrijedanju. sigurno ima postova koji su ispod svake razine razgovora, ali njima se lakse replicira pametnim dijalogom, nego stavom: uvrijedena sam.
mene osobno malo toga vrijeda (pa i postove koji idu argumentum ad hominem, primam hladne glave, jer ocito onaj koji ih upotrebljava ne moze bolje) i najmanji problem su mi razliciti svjetonazori, zapravo jedini problem su mi podmetanja, iskrivljavanje cinjenica, baratanje nepostojecim statistikama, diskvalificiranje stavova, pojava i ljudi, neistinam i lazima... i necu lagat, pisanje besimislica i gluposti.
pa shodno tome se moze i o tekstu koji nam se ne svida razgovarati argumentirano, bez: uvrijedena sam.
moze se savim lijepo objasniti sto u nekom linku, teksti..itd, je po vlastitom misljenu krivo, lose, netocno, nelogicno, krivo postavljeno, agresivno...i slicno.
Posljednje uređivanje od seni : 12.11.2012. at 13:44
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma