Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

nisam citala linkove, niti to sad vremenski stignem, pa na to ne mogu ni replicirati.

rekla bih samo da mi se ova podjela, mi i oni, vjera, nevjera, kao jedina i najvaznija razdjelnica, nikako bas ne svida.
    i kao sto je vertex u jednom slicnom kontekstu rekla, sigurno ima svjetonazorskih razlika, ali one pak nisu (globalno gledajuci, ne sad svaku forumasicu ponaosob, vec u cjelini) vece, nego slicnosti.

i ne moramo se na sve vrijedati, te mozemo ponuditi naprosto drugi pogled na problematiku, bez da odmah pocnemo po vrijedanju i nevrijedanju. sigurno ima postova koji su ispod svake razine razgovora, ali njima se lakse replicira pametnim dijalogom, nego stavom: uvrijedena sam.

mene osobno malo toga vrijeda (pa i postove koji idu argumentum ad hominem, primam hladne glave, jer ocito onaj koji ih upotrebljava ne moze bolje) i najmanji problem su mi razliciti svjetonazori, zapravo jedini problem su mi podmetanja, iskrivljavanje cinjenica, baratanje nepostojecim statistikama, diskvalificiranje stavova, pojava i ljudi, neistinam i lazima... i necu lagat, pisanje besimislica i gluposti.
    pa shodno tome se moze i o tekstu koji nam se ne svida razgovarati argumentirano, bez: uvrijedena sam.
    moze se savim lijepo objasniti sto u nekom linku, teksti..itd, je po vlastitom misljenu krivo, lose, netocno, nelogicno, krivo postavljeno, agresivno...i slicno.
    Posljednje uređivanje od seni : 12.11.2012. at 13:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •