imaš pravo. skocentrirana na protuargument koji sam u biti željela prenijeti (a koji nitko nije opovrgnuo), obraćajući se vjernicama koje su tad bile prisutne na mom topicu (a uglavnom su aktivne na vjerničkom i uglavnom su činile ono što sam napisala), u brzini nisam pomislila na sve druge vjernice (poput tebe i leonise) koje su se nekad negdje javile na staroj temi o mpo. ne mislim da je to toliki krimen, pa se nemam više želje ni volje ispričavati.
istovremeno bih htjela skrenuti pažnju da ću nejasnoće ubuduće objašnjavati samo onim osobama s kojima sam u tom trenutku u direktnoj komunikaciji, a ne padobrancima. ionako se moje riječi isčitavaju onako kako svakome odgovara, objašnjavala ih ja dodatno ili ne. to je jedan naporan, a jalov offtopic koji nemam više želje podupirati i stalno se iznova opravdavati svakome koji navrne u prolazu.
isto vrijedi i za sve upise na ovom topicu koje možebitno vrijeđaju nečije, posebice vjerske osjećaje - ako kažem da je za osjetljive osobe najbolje da i ne čitaju ovaj topic, reći će se da sam zločesta, a ja sam samo pragmatična. pa onda kao drugu soluciju jedino mogu ponoviti još jednom da se, ako se neka osjeća nečijim postom povrijeđena ili ako misli da nečiji post nije u skladu sa pravilima foruma - prijavi post moderatorici, koja će najbolje odlučiti.sve drugo je samo nepotrebno i zamorno offtopičaranje koje na kraju ionako ništa ne donosi, dapače, samo diže tenzije. tu je moderatorica da odluči.