Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

dajte se uozbiljite :D
    Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    cvijeto ti zbilja misliš da bih se ja na ovom topicu upuštala u takve rasprave? skužaj, nisam takav dežurni fanatik i nastojim kada postam ovdje biti maksimalno korektna.
    nisam mislila u smislu fanatizma, nego ono, zasvrbe te prsti, oćeš objasniti...
    to se ja po sebi ravnam, recimo kad netko kaže da hoće doma roditi, bez babice na kojem god da je topiku.

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    cilj moje reakcije ne bi bila kc vec rh.
    svako ima legitimno pravo "pokusat progurat svoje", drzava je ta koja treba objektivno i na temelju propisa i stititi prava svojih gradjana.
    to je moje razmisljanje i smjer djelovanja i emocija.
    ja se ne bih složila s tobom. odnosno, iako je država naravno sekularna, crkva, kao zajednica velikog broja ljudi - ne stoji po strani. i, ja bih se usudila reći, po jako puno pitanja, ne bi smjela stajati po strani. ne bi si ni smjela dozvoliti luksuz neke izolacije. pa svi još pamtimo bozanićev inaguracijski govor (svi , osim njega ) i grijeh struktura.

e, al onda opet ne možeš biti ljuta na državu. nego na one koji su izabrali tu vlast. dakle, na građane. ako dođe hdz na vlast, i hdz zabrani AB, ko je onda kriv? građani koji su izabrali hdz. a zašto hdz brani AB? zato što hoće dobiti KC na svoju stranu. a zašto hoće dobiti KC na svoju stranu? zato što su to birači. dakle, onih 80%. koji ostaju u KC, no matter what. nema ispisnica. naravno, nit im ne treba 80% za dobiti vlast, za par dobrih fotelja dobiješ malo srba, malo penzionera i - eto ti. prolaziš i uz 30%.
    jer shvaćaju KC kao zajednicu vjernika, kako je mujica tu objasnio. ne odriču se KC radi nekakvih negativnih likova koji je trenutno vode, eto tog puljića. jer KC shvaćaju kao dio svog identiteta, a trenutne likove kao trenutne likove. ne samo trenutne likove, lako za trenutne likove. nego i stoljetne stavove ne shvaćaju ozbiljno.
    i, zato se opet vraćamo na KC. i njene stavove.
    što ne znači da nećemo po hdz-u pljuvat.
    al to je legitimno. nitko ne shvaća pripadnost stranci kao dio svog identiteta.

mislim da sam s ovim postom lagano zahebala onaj odličan odnos, al wtf.
    željka, nena
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 14.11.2012. at 18:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •