Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa Vidi poruku
    jesi li pogledao video do kraja, ili si se nakostriješio čim su spomenili kreacioniste? jer je nešto rečeno i poslije toga.

btw... kako znaš da nema kreacionista i na ovom topicu, ajme što si ti njih sad uvrijedio
    ajd zapamti jednom zavazda: tebe nitko ne uspoređuje s kreacionistima. prestani se vrijeđat. problem je u tome što I TAKVI nalaze u kršćanstvu uporište pa "u božje ime" vrijeđaju drugim ljudima inteligenciju. tvoju i moju jednako. a kreacionizma ima i u hrvatskoj. upoznala jednog iz tvoje struke. ajme.
    Naravno da sam vidio video do kraja.

Baš me briga ako sam uvrijedio kreacioniste. Zaslužili su.

Uopće ne mislim da mene netko smatra kreacionistom. Vrijeđa me, ne osobno već načelno, da se vjernike poistovjećuje s kreacionistima.

Drugim riječima, branim vjernike i vjeru.

Jer budala ima i među vjernicima i nevjernicima. Među vjernicima su to kreacionisti, a među nevjernicima su to oni koji misle da su jako pametni i veliki znanstvenici jer su uspjeli dokazati da planeta nije nastala u 24 sata.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Drugim riječima, branim vjernike i vjeru.
    gle, ovo nije topic o paženju na osjećaje vjernika. ako ti se ne sviđa što kreacionisti tu i tamo isplivaju, ako te ne zabrinjava da su oni stvarnost s kojom se druge kulture bore, da u americi skoro pa više ljudi vjeruje u kreacionizam nego u evoluciju, pa postoji potreba da se da jednostavan odgovor onima koji bi mogli to popušit... a ono. opet ego, umjesto da vidiš šta se u svijetu zbiva, vičeš o svojim osjećajima. do-sa-dno.
    Posljednje uređivanje od koryanshea : 14.11.2012. at 22:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •