Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Divan film, nadam se da će ekipa s Odgoja u duhu vjere naći vremena da ga pogledaju.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Divan film, nadam se da će ekipa s Odgoja u duhu vjere naći vremena da ga pogledaju.
    .
    Ne na film nego na sugestiju ciljanoj skupini.
    Čini mi se da sam se jedina (i kasnije isto zdenka2 s potpisom ) opširno izjasnila, na zdravstvenom topicu, kako bih pristupila činjenici da mi dijete ima homo orijentaciju. Isto kao i prema bilo čijem tuđem djetetu, ili čovjeku - prihvaćanje i podrška u nastojanju da mu se život olakša, a ne oteža.
    Pravo me zaprepastilo komu se sugerira gledanje filma, ono, pogledajte pa vidite kakve tragedije nastaju iz vaših i sličnih zadrtih stavova (e, fakat se nadam da je ta rečenica jedna velika zabuna i da je tako nastala i zabuna u mojoj glavi, od neispavanosti).
    Takvo nešto (ponašanje te majke) mi je toliko strano da mi je sad ispod časti ovo uopće pisati.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    .
    Ne na film nego na sugestiju ciljanoj skupini.
    Čini mi se da sam se jedina (i kasnije isto zdenka2 s potpisom ) opširno izjasnila, na zdravstvenom topicu, kako bih pristupila činjenici da mi dijete ima homo orijentaciju. Isto kao i prema bilo čijem tuđem djetetu, ili čovjeku - prihvaćanje i podrška u nastojanju da mu se život olakša, a ne oteža.
    Pravo me zaprepastilo komu se sugerira gledanje filma, ono, pogledajte pa vidite kakve tragedije nastaju iz vaših i sličnih zadrtih stavova (e, fakat se nadam da je ta rečenica jedna velika zabuna i da je tako nastala i zabuna u mojoj glavi, od neispavanosti).
    Takvo nešto (ponašanje te majke) mi je toliko strano da mi je sad ispod časti ovo uopće pisati.
    pa da Nena to je to o čemu se priča.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo bi lijepo da prestanete prozivati, pa tjerati, a između svega vrijeđati. Nije neka demokratska fora. Više onak ispod svakog nivoa.
    Za primjer suvislog i kulturnog dijaloga pročitajte knjigu Vjerujem, ni ja također, Frederic Begibeder
    http://www.superknjizara.hr/index.ph...d_knjiga=16304

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo bi lijepo da prestanete prozivati, pa tjerati, a između svega vrijeđati. Nije neka demokratska fora. Više onak ispod svakog nivoa.
    Za primjer suvislog i kulturnog dijaloga pročitajte knjigu Vjerujem, ni ja također, Frederic Begibeder
    http://www.superknjizara.hr/index.ph...d_knjiga=16304
    Hvala na preporuci, imam i ja jednu:
    http://www.fraktura.hr/knjige.aspx?knjiga=459

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •