Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ina, al i sama si rekla, ono što je bajs napravio - ne bi napravila.
    ne govorimo ovdje o tome da moraš biti heroj, ne znam, rade končar i ono "milosti ne tražim, niti bih vam je dao..." pa ga upucalo
    al kako si sama rekla, život napravi te situacije, nitko se vjerojatno ne rađa kao neki ultra hrabri heroj.

no mi ovdje ipak govorimo o situacijama gdje ti u principu neće ništa biti, ništa se neće desiti, više se radi o komociji, kako je već rečeno, nego o nekom herojstvu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ina, al i sama si rekla, ono što je bajs napravio - ne bi napravila.
    ne govorimo ovdje o tome da moraš biti heroj, ne znam, rade končar i ono "milosti ne tražim, niti bih vam je dao..." pa ga upucalo
    al kako si sama rekla, život napravi te situacije, nitko se vjerojatno ne rađa kao neki ultra hrabri heroj.

no mi ovdje ipak govorimo o situacijama gdje ti u principu neće ništa biti, ništa se neće desiti, više se radi o komociji, kako je već rečeno, nego o nekom herojstvu.
    Evogana, uzela si omraženu riječ na k u tipkovnicu ? Zar i ti, cvijeto? ZEZAM SE .

Ozbiljnije, ja ne govorim o komociji, ja tvrdim da, u Hrvatskoj danas, puno toga što je kao "komocija" nekom ko je udaljen... je još uvijek.... ugroza na r. mjesto, primjerice. Kad se zagrebe malo dublje, od foruma, i od pojmova.

Evo... ne bi čovjek rekao, to nikad prije ne bi rekla - ali MPO me naučio koliko je sve...sve što je imalo "politički ili svjetonazorno osjetljivo" - upravo takvo, da fakat imaš posljedice.

Ono... doslovno se, na tom primjeru, sve jako dobro vidi, doslovno do na te razine MPO lijekova vidiš ko je lijevo, ko je desno.... i koliko te može koštat ako nekom nešto rečeš, doduše... može ti i pomoć.

To uopće nije područje komocije i ono "ispunjavanje ankete" - meni nije.

Ne govorim o ovome "pucajte mi u prsa".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 03.12.2012. at 14:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •