-
Zuska, ne mogu ti ja detaljno, ja mogu samo površno. Sori, ili je površno, ili nikako, ne mogu drugačije sudjelovati. Možda sam to odmah trebala ubacit kao waiver. Slobodno preskoči moje litanije, one idu pod tu cijenu, a ipak rado sudjelujem, tako da svima isprika na površnom letu, tebi i svima.
Empatija - to je ovo što emsa stalno vuče.
Etiketiranje -svi to radimo, neko manje, neko više - ja mladost, neko drugi komocija itd. Moj je cilj i trud da toga bude što manje, ali ja ne mogu vidit svoje (hvala što si ukalaza) mogu vidit samo tuđe. Niko sebe ne vidi, pa ni kad u zrcalo gleda.
Ja ti tvrdim da ne možeš ful razumit ako se ne nađeš u toj situaciji ili ti, ili neko blizak ti. Možeš ovako načelno, ali načelno se svi slažemo, načelno niko ne misli, tipa da diskriminira ili etiketira nikoga... Ne u smislu da to ti, mlada i ovakva i onakva ne možeš. Niko to ne može. Ni onaj ko misli da je najempatičniji na svijetu, niti ja... a ja kao za sebe mislim da sam jako ovakva i onakva, puno dobra i empatična. Inače... ne bi (nikome) trebala dodatna pojašnjenja, bilo bi svima sve odmah jasno.
Posljednje uređivanje od ina33 : 04.12.2012. at 14:59
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma