Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam 9 godina.
    sillyme-ina mala ima 3 godine. i kleči i moli u koreografiji. ti misliš da je to usporedivo?

i moja sa svojih devet godina pjeva u zboru božićne pjesme o tome da voli isusa. ali njoj se može objasniti da to pjeva kao pjevačica zbora, a ne kao vjernica.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    sillyme-ina mala ima 3 godine. i kleči i moli u koreografiji. ti misliš da je to usporedivo?

i moja sa svojih devet godina pjeva u zboru božićne pjesme o tome da voli isusa. ali njoj se može objasniti da to pjeva kao pjevačica zbora, a ne kao vjernica.
    Napisala sam koliko sam godina ja imala, jer je to jednostavno činjenica. Ne znam koliko godina ima curica od silly me, i nisam se izjašnjavala o tome koliko je primjereno da ona, kao dijete iz obitelji ateista, pjeva božićne pjesme. O tome odlučuju njeni roditelji. Usput, mislim da će devetogodišnjakinju više zbuniti takvi tekstovi

Kako god, ako netko želi da dijete pjeva na božićnoj priredbi, onda je logično da postoji mogućnost da će na istoj toj priredbi biti pjevane, well.... božićne pjesme.

Silly me, ne ide tebe, shvatila sam naknadno što te muči i razumijem. Uostalom, o koreografiji sam se izjasnila već u prvom postu, moguće je da mama courage nije primijetila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •