Mislim da nisam dala dovoljno objasnjenja... dakle to pjevanje je u sklopu vrtica (kao zgrade) ali to u stvari organizira neka udruga gradjana - djecji zbor. I tako, sad sam u situaciji da nije meni problem da je to obavezno - jer nije, to sam je dobrovoljno upisala - nego mi prilikom upisa uopce nije palo na pamet da idem istrazivati koji bi bio svjetonazor nekakvog djecjeg zbora. A kad sam ga bas "pogodila", nakon sto sam pomislila da je malo previse vjerski obojano za moj ukus isla sam raditi analizu da vidim jel sam ja previse "nabrijana" ili ne - pa sam napokon odslusala sve te pjesmice na djecjoj televiziji - i dok drugi pjevaju "zuji muha al ne nosi med" i "moja najdraza igracka je moja mama" ja bas "pogodila" (tj. dopalo me - jer su ti u njenom vrticu) stihove "kad mama i tata za kcer mole seka vec stize" i sl. (da, i tu se u koregrafiji sklapaju rukice u molitvu)
A sto cu sad, ona je sretna i ide na to, za sad smo za sve te komadice koji su joj strani zakljucili da su "sasavi" (njena konstrukcija, meni je dobro dosla) i nosimo se za sad s time, a iducu godinu se mogu samo potajno nadati da nas zapadne neki drugi zbor, ili joj naci zamjensku aktivnost ako me ovo pocne previse nervirati...