Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ha-ha muška dominacija i ženska podložnost u heteroseksualnom odnosu! Da li si baš sigurna da je tako u svakom muško-ženskom odnosu? Ja sam sigurna da nije, barem u pola nije.

Zašto bi heteroseksualnost bila prisilna? Nije. Žena koja ne želi muškarca, ne mora ga imati. Može biti sama. Ili s drugom ženom, ako joj je draže. Ah, da, postoji jedna kvaka-teško će dobiti dijete ako nije kakav spermij u igri. A većinu nas žena (o, ja sam 100% žena) biologija gura u smjeru imanja djeteta.
    beti, sigurno se ovdje ne zagovara jedna pozicija, ali teško je išta suvislo reći iz pozicije (očiglednog) neznanja. nisam ti ni ja neka stručnjakinja po pitanju filozofije, ali ako naiđem na ovakav tekst, na tren ipak zastanem i pokušam shvatiti što je jedna vrsna stručnjakinja na tom polju mislila, kad je ovakvo nešto izjavila. lako moguće da je rekla i pogrešku (koju će demantirati netko drugi, malo stručniji na tom polju), ali bih barem pokušala shvatiti o čemu se govori, prije nego što bi išta opovrgavala i ismijavala.

osim rasprave na ovom topicu, pokušavamo se i obrazovati. malo skupljamo misli pametnijih i elokventnijih žena... pa sad, neke nam se misli ne moraju svidjeti, neke na prvu ne razumijemo (neke možda nikad nećemo razumijeti), ali svemu prilazimo otvorenog uma. evo, primjer oko one rečenice od simone de b. mislim da je nekim forumašicama sad ipak jasnije što je ta žena mislila, kad je rekla da se ženom ne rađa.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 14.12.2012. at 21:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •