Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Puno je razloga i u više slojeva. Kad bih ih sve navodio, morao bih iznijeti stvari koje su preosobne prirode za javni forum.

U najkarikiranijem obliku, moram napredovati u onome što uopće ne smatram najvažnijim kriterijem, radi materijalne sigurnosti najvažnijeg kriterija.
    ma ne očekujem da mi sad pišeš u tančine tvoju osobnu priču. ne radi se o tome. nego o fiktivnom (načelnom) tvom ja. koji u biti i ne mora napredovati. ne mora ići na kongrese ili doškolovavanja itd. može čak smanjiti si radni penzum. ima očeva koji si smanjuju radni penzum, da bi bili više doma s obitelji.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    ne radi se o tome. nego o fiktivnom (načelnom) tvom ja. koji u biti i ne mora napredovati. ne mora ići na kongrese ili doškolovavanja itd. može čak smanjiti si radni penzum. ima očeva koji si smanjuju radni penzum, da bi bili više doma s obitelji.
    Jer ne znam bolje. Ne znam bih li u danim okolnostima smanjenjem radnog penzuma bio uspješniji na obiteljskom planu, pa se ne usudim pokušati promijeniti postojeći omjer ulaganja energije i vremena.
    Jednostavno.....

Ali sasvim mi je OK ako si netko zada takav životni cilj i sustavno radi na tome, a karijera mu/joj je sporedna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •