Meni je ovo sto se desava sa ZO i ono prije s MPO u stvari super - rekla bih "maske padaju", sad se vidi sto je njihov cilj - a to je ociti krojiti politicku sudbinu drzave i svih njenih gradjanja po vlastitom ukusu. I pri tome naravno ne kroz za to predvidjene "kanale" politickih stranka i demokratskih izbora nego ovako, preko reda i gazeci pravni poredak ako vec na na papiru onda svakako u duhu, jer narod je izabrao ali oni znaju bolje od naroda, narod je valjda bio duhom odsutan i poslovno neubrojiv kad je zaokruzio SDP na proslim izborima... i tako se vracamo na po meni esencijalnu neuklopljenost RKC u moderno drustvo - ona po svojoj prirodi jednostavno ne prihvaca demokraciju i slobodnu volju ako su protiv njenih uvjerenja... I sad se de-facto upusta u direkntnu politicku borbu protiv aktualne izabrane vlasti ali ne s politickih tribina nego s oltara... Gdje naravno druga strana ne moze nakon njih stati i reci svoje protuargumente ili se upustiti u neku diskusiju - pa nije oltar za demokraciju i diskusiju nego za propovijedanje... i opet zakljucak da se ocito ne mogu pomiriti sa demokracijom i slobodom izbora kad je protivna njihovoj viziji, i da u borbi protiv tih vrijednosti modernog drustva ne biraju sredstva a pogotovo ne postuju "pravila igre"...

Ma samo neka nastave, volim ja to, uvijek mi je draza iskrenost od hipokrizije, drago mi je da su njihove lazi o postivanju drzave i volje gradjanja sada svima jasne, a tko tako voli neka samo nastavi pruzati im (presutnu) podrsku svojim boravkom na misi i kojom kunom milodara povrh vec izdvojenog kroz obavezne poreze...