Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

meni je zanimljiva rečenica koja se stalno provlači tipa: "oni onda mogu sami odlučiti hoće li biti muško ili žensko! užas!"

prije svega je naravno ta izjava potpuno glupa (maliciozna), a drugo... ne razumijem što je tako loše u tome da djeca sama odlučuju? zar nemaju slobodnu volju i pravo izbora?

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    prije svega je naravno ta izjava potpuno glupa (maliciozna), a drugo... ne razumijem što je tako loše u tome da djeca sama odlučuju? zar nemaju slobodnu volju i pravo izbora?
    Ha, čuj, ja nečije mišljenje nikad ne bih okarakterizirala kao glupo,zlobno-možda, a kao drugo...djeca i slobodna volja i pravo izbora- većina djece mijenja mišljenje svaki tjedan....zavisi kaj je u tom trenu in, sve dok im se ličnost ne formira i ne zauzmu čvrst stav.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
    Ha, čuj, ja nečije mišljenje nikad ne bih okarakterizirala kao glupo,zlobno-možda, a kao drugo...djeca i slobodna volja i pravo izbora- većina djece mijenja mišljenje svaki tjedan....zavisi kaj je u tom trenu in, sve dok im se ličnost ne formira i ne zauzmu čvrst stav.
    ta izjava je potpuno nesmislena, tj. glupa. tako nakaradno izrečena ima određen cilj pa je uz to i maliciozna. nešto poput izjave da su svi stranci kriminalci. hoću reći, ako je netko protiv ZO, onda bi barem to trebao biti na osnovu iole suvislih predočenih činjenica (koje će preuzeti kao vlastite argumente), a ovo to sigurno nije. ova rečenica je samo dokaz koliko neznanja o dotičnoj temi posjeduje osoba koja takvu rečenicu izjavljuje.

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ta izjava je potpuno nesmislena, tj. glupa. tako nakaradno izrečena ima određen cilj pa je uz to i maliciozna. nešto poput izjave da su svi stranci kriminalci. hoću reći, ako je netko protiv ZO, onda bi barem to trebao biti na osnovu iole suvislih predočenih činjenica (koje će preuzeti kao vlastite argumente), a ovo to sigurno nije. ova rečenica je samo dokaz koliko neznanja o dotičnoj temi posjeduje osoba koja takvu rečenicu izjavljuje.
    Oprosti, ali gdje sam ja tu napisala da sam protiv ZO

Glupa, nakaradna, maliciozna, puna predrasuda, neznalica- to ide mene? Stvarno predočene činjenice-nema šta.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Oprosti, ali gdje sam ja tu napisala da sam protiv ZO

Glupa, nakaradna, maliciozna, puna predrasuda, neznalica- to ide mene? Stvarno predočene činjenice-nema šta.
    daješ si previše na važnost. nigdje nisam tebe spominjala pa mi nije ni bitno jesi li ili nisi za ZO, a to što sam kvotirala tvoje riječi, pa naravno da ću ih kvotirati kad si se ti prva osvrnula na moje riječi. to je čisto tehničke naravi da se zna kome se obraćam.

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

daješ si previše na važnost. nigdje nisam tebe spominjala pa mi nije ni bitno jesi li ili nisi za ZO, a to što sam kvotirala tvoje riječi, pa naravno da ću ih kvotirati kad si se ti prva osvrnula na moje riječi. to je čisto tehničke naravi da se zna kome se obraćam.
    Mislila sam da smo na forumu svi jednako važni

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da, jesmo, kao i u životu, hahaha...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

šta sad to ima veze s ovim o čemu pričamo?!?!?! ajd pokušaj pročitati moje riječi bez da sebe stavljaš u prvi plan. govorila sam načelno, a ti se stalno hvataš da sam prvo mislila da si maliciozna, a kad kažem da nisam na tebe mislila, ispade da si nevažna. nemam ti ja živaca za takvu vrstu prepiske. stvarno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •