-
Mujica, nisam emsa, ali ipak.
U mojoj kući usisavamo oboje, mm više. Kuhamo oboje, ja više. No što to mijenja na stvari?
I za informaciju, rodne teorije ne ulaze ni u čije kuće, niti donose dekrete, tko će usisavati.
Inače, da li ste mišljenja da je npr. ne biti rasist, potpuno ljudski, normalno, podrazumijevajuće, pa su recimo svi oni crnački pokreti i angažmani protiv rasizma i "sve te spike" zapravo "nisu ravnopravne na pravi ljudski način", jer recimo jeste vidjeli koliko je crnaca koji igraju u NBA, pa onda svi oni raperi i tako to. A da ne spominjem sprint na na 100 metara. I glas npr. Arethe Franklin.
A i inače, znamo li mi uopće što ti crnci žele? Što mislite, da je prije 50 godina napravljena anketa, te da su crnci bili pitani: treba li afroamerianac postati predsjednik USA? Što mislite koliko bi ih odgovorili sa da, 10%, 20%? I da ste recimo kmetove pitali, da li jedan kmet može postati pisac, slikar, poduzetnik?
no vidite, sve te teorije su zapravo potpuno besmislene i nisu ni pametne, ni ravnopravne na pravi, ljudski način. Na koji će vlastelin ljudski i pun ljubavi, osloboditi svoje kmetove. a i ona rosa je sa tim autobusom stvarno pretjerala. Ja mislim da bi bilo puno bolje da je ljudski i puna ljubavi čekala jedno recimo 200 godina, da joj neki bijelac na pravi ljudski način i pun ljubavi, podrazumjeva se, ustupi mjesto.
Mijenjam temu:
Znate li nekoga, tko je konzumu poslao pismo, e-mail protesta? Ne mogu uopće naći riječi koje bi dovoljno dobro opisale moju zgranutost.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma