Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i još nešto...

bilo bi pošteno da neke/i forumašice/i (neka se same/i prepoznaju) priznaju (barem sebi) da temama ovog topica od početka prilaze prilično podcjenjivački, samo vrebajući priliku da se mogu "zakačiti" neumjesnim komentarima.

od mene je korektno da ovim postom objasnim da nemam namjeru više takvim osobama odgovarati. prije nekoliko tjedana se ovdje razvila lijepa rasprava s mnogo zainteresiranih žena. različita mišljenja, da se ne misli da prizivam jednoumlje ili zahtjevam cenzuru, ali ipak na određenom nivou (i znanja i komunikacije) što je ipak najbitniji uvjet dobre rasprave. i takva rasprava će sigurno ponovno doći, nema potrebe siliti ovaj topic bespotrebnim prepucavanjima. znači, kritika ide i na moj osobni račun jer prečesto i nepotrebno odgovaram za neke nedobronamjerne komentare.

long live and prosper!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    i još nešto...

bilo bi pošteno da neke/i forumašice/i (neka se same/i prepoznaju) priznaju (barem sebi) da temama ovog topica od početka prilaze prilično podcjenjivački, samo vrebajući priliku da se mogu "zakačiti" neumjesnim komentarima.

od mene je korektno da ovim postom objasnim da nemam namjeru više takvim osobama odgovarati. prije nekoliko tjedana se ovdje razvila lijepa rasprava s mnogo zainteresiranih žena. različita mišljenja, da se ne misli da prizivam jednoumlje ili zahtjevam cenzuru, ali ipak na određenom nivou (i znanja i komunikacije) što je ipak najbitniji uvjet dobre rasprave. i takva rasprava će sigurno ponovno doći, nema potrebe siliti ovaj topic bespotrebnim prepucavanjima. znači, kritika ide i na moj osobni račun jer prečesto i nepotrebno odgovaram za neke nedobronamjerne komentare.

long live and prosper!
    MC, ali i Sasa, Sladjana, Seni, slažem se s vama.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Tko je uopće rekao da ulaze u kuće i donose dekrete?
    beti3 i ifigenija.

bilo bi više nego fer da si naveo i #2599

a ja se vraćam onome što sam si obećala u postu #2991

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    beti3
    Ne bih odgovarala da me nisi navela.

Meni su tvoja mišljenja totalno strana, pa mi nije čudno da su i tebi moja. Gdje bi došli da smo svi isti?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih odgovarala da me nisi navela.

Meni su tvoja mišljenja totalno strana, pa mi nije čudno da su i tebi moja. Gdje bi došli da smo svi isti?
    beti, nisi uopće morala odgovarati. čovjek je lijepo pitao otkud nam to, ja sam samo navela izvor (a nije mi se dalo kopipejstati). ništa više ni manje. samo da ne ispadne da bulaznimo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •