Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa... sve ovisi. Evo, meni se čini da u malo konzervativnijim sredinama Bozanić ima bolju prođu od Jovanovića na temu ZO - nedavno sam bila u Dalmaciji i, ako sam dobro ubrala vibre, većina se iščuđava na ideju da razrednici sad nešto spešl o ZO govore, a navodno simpatije Grozdu rastu.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa... sve ovisi. Evo, meni se čini da u malo konzervativnijim sredinama Bozanić ima bolju prođu od Jovanovića na temu ZO - nedavno sam bila u Dalmaciji i, ako sam dobro ubrala vibre, većina se iščuđava na ideju da razrednici sad nešto spešl o ZO govore, a navodno simpatije Grozdu rastu.

.. onda ipak griješim u procjeni prijema Bozanićevih izjava. Pojavom don Grubišića na političkoj sceni nekako sam se ponadala kako će se i tamo razviti jača kritička misao no što je do sad bila (spram stavova Crkve).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj quinda prvotno napisa Vidi poruku
    .. onda ipak griješim u procjeni prijema Bozanićevih izjava. Pojavom don Grubišića na političkoj sceni nekako sam se ponadala kako će se i tamo razviti jača kritička misao no što je do sad bila (spram stavova Crkve).
    Pa imaš tamo the nukleus kritičke misli - Tomić, Feralovci, Grubišić, TBF itd. - ali oni nekako ostaju outcasts i nekako... tamo su se pojavili zato jer je konzervatizam najžešći... valjda. U terri magici sve idilično... nekako... ili se tako meni čini, samo je previše kiše . Dalmacija je zemlja krajnosti, kako ja to vidim - predivni krajolici, blještavo sunce, ali i dosta te žestine... nekako. A neko će ti pak reći da su jedino tamo "judi pravi", ovisno o "motrištu".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 03.01.2013. at 12:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •