Molim ako netko zna gdje mogu u Zagrebu kupiti retrovizor kako bio mogla vidjeti bebu koja se vozi na stražnjem sjedalu okrenuta prema nazad.
Molim ako netko zna gdje mogu u Zagrebu kupiti retrovizor kako bio mogla vidjeti bebu koja se vozi na stražnjem sjedalu okrenuta prema nazad.
nije zagreb ali imaš-bar je bilo, u baby centru brežice pa provjeri na nj tel: 07/499 06 20
Mi bili u Brežicama ovaj vikend.. nemaju taj retrovizor koji se stavi na zadnje staklo kako bi se vidjela bebica koja se vozi suprotno od smjera vožnjeirenask prvotno napisa
imali su samo neki kaj se stavi pored onog "pravog" retrovizora kako bi imao bolji pregled straženjg sjedala... ali to je tek za bebače koji se voze u smjeru vožnje.
Ako netko negdje vidi te retrovizore, pls info gdje se mogu nabaviti
Draga Mala, molim te da ozbiljno razmisliš o tome koliko ti je pametno postavljati taj retrovizor...
U vožnji je koncentracija na promet jako važna stvar i ako ideš malo brže u svakoj sekundi prevališ velik komad puta, a ti ako ćeš staviti taj špigl stalno ćeš zirkati u njega i tako si višestruko povećati šansu da ne skužiš na vrijeme neki zayeb na cesti: ovog ispred tebe da koči, nekog majmuna koji te nepropisno pretječe, cucka na cesti, bilo kaj...
Dok ti vratiš pogled sa špigla na cest, dok odreagiraš, dok sisneš kočnicu - ajme majko prođe jako puno metara zaustavnog puta i riskiraš sudar i puno veću opasnost za bebu!
Šanse da se beba zahlikne u autu, a da ti to ne čuješ i ne skužiš su jako male...dakle uvijek češ čuti kaj se s njom događa i majčinski instinkt će odreagirati bez da nužno to vidiš!
Kad je meni Leona strpala u usta vlažnu maramicu i poćela povraćati, ja sam isti čas čula da nešto nije u redu i stala na prvom ugibalištu, uopće mi nije trebao špigl da znam da se nekaj događa!
Eto, pliz, razmisli koliko bi dobra izašo iz toga da umjesto što voziš stalno zabrinuto zirkaš jer virkat ćeš sigurno i ne radiš li time potencijalno puno veću štetu od koristi![]()
Ja cu ovdje iz osobnog iskustva reci da retrovizor nije problem kaj se tice odrzavanja paznje na cesti jer ionako svako malo gledas u normalni retrovizor kako bi pratio promet iza sebe. A svaki put kad skicnes u normalni, u oku ti je i ovaj za bebaca, ne gledas posebno retrovizor za bebaca.
Ono sto je opasnije a sto nekad ljudi rade je da uzmu mrdat s onim normalnim retrovizorom dok voze kako bi ga namjestili na trenutak da vide kaj dijete radi i u tom periodu su izuzetno opasni i za sebe i za druge. Zato je retrovizor za dijete pored retrovizora za voznju dobar izbor.
Al to jos uvijek ne rjesava problem od Male jer ono kaj ona treba je retrovizor koji se zakelji na straznje staklo tako da mozes dijete vidjeti u dijelicu tvojeg retrovizora za voznju.
Mala, odi u TL ili u Media shop i trazi da ti naruce od Safety 1st taj retrovizor. Ak nemaju pojma o cem pricas, reci da pitaju Harrija od Maxi Cosija, sefovi ducana ce sigurno znat o kome pricas. I trazi. Nemoj pitat da li imaju nego trazi da ti naruce. Oni su distributeri tih proizvoda i mogu to napraviti. Samo netko treba traziti.
Ajd da se shefica i ja konačno jednom u nečemu ne slažemo![]()
Da, to je ono što meni treba! Jer ovaj koji se postavi PORED tog pravog retrovizora smo našli u Brežicama, ali ja neću to.Ancica prvotno napisa
A osim toga, vozila sam se već bez ikakvog retrovizora sa malcem u sjedalici ODOSTRAGA i sve je bilo ok za prvi put, ali voljela bih to ipak imati, just in case.
Osobno mislim da je gora varijanta koju rade neke mame da stave sjedalicu sa bebom na prednje suvozačevo mjesto i isključe air bag, jer su tada šanse još veće da se nešto dogodi (stalno zuriš u dijete, kaj ne?).
Ančica, hvala na informaciji. Otići ću tamo i pitati da mi to naruče ako kažeš da nije problem i da oni to mogu... da li možda znaš koja je cijena te stvarčice (da se pripremim...)?
E da, i još nešto.. gdje se nalazi Media shop dućan :? možda mi je bliže od TL pa pitam...
Ovaj retrovizor kosta u Americi izmedu cetiri i osam dolara, ovisno o ducanu. Pretpostavljam da nije puno skuplji u Europi. Zove se Safety 1st Front or Back Babyview Mirror.Mala01 prvotno napisa
Jedini MediaShop za kojeg ja znam je u King Cross centru al sigurno ih ima jos.
ja znam i za jedan u Mercatoneu, na katuAncica prvotno napisa
Ovo potpisujem jer si sasvim u pravu, a i zakonom je zabranjeno 8)Mala01 prvotno napisa
Inesica, Ancica hvala! 8)
ja takodjer pokusavam nabaviti taj safety 1st retrovizor. Kontaktirala TL nabavu i nece da ga naruce. Na svim stranicama za on line shoping gdje sam ga nasla nece da salju u hr. Gdje se on moze nabaviti?
ima u kiki, barem je bilo pred koji mjesec.
tamo na odjelu dječje opreme, mislim da je to prvi kat.
mi kupili u kiki nedavno
Možeš probati i u King Cross-u u Medija centru
Ja sam retrovizor kupila u Chiccovom dućanu u Merkatoru.