Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Boravak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Općenito sam odlučila da nema dodatnih aktivnosti te dvije godine dok ide u boravak. Stigne.
    Posljednje uređivanje od anima : 05.09.2012. at 12:40

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    Općenito sam odlučila da nema dodatnih aktivnosti te dvije godine dok ide u boravak. Stigne.
    Kod nas za vrijeme boravka ima samo ritmika, u 12.15 sati. Za jezike mi je previše 2x tjedno da sjedi na nastavi dok njeni kolege u tom periodu odmaraju
    na igralištu ili u dvorani.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas za vrijeme boravka ima samo ritmika, u 12.15 sati. Za jezike mi je previše 2x tjedno da sjedi na nastavi dok njeni kolege u tom periodu odmaraju
    na igralištu ili u dvorani.
    tu se slažem
    zato sam i razmišljala da bi bila zgodna neka sportska aktivnost, kao što je kod vas ritmika
    ništa "sjedilačko", dovoljno dugo sjede iovako
    naša mala rodica ima folklor i karate dok je u boravku i sretni i roditelji i ona (zgb škola) - plus ne moraju je nigdje vodit iza škole, ona je od 16h slobodno dijete

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

zaboravih napisati, mi smo odusevljeni uciteljicom u boravku. kad se ima volje, ocito se sve stigne. napise se zadaca i iz vjeronauka i engleskog, iako uciteljici to nije posao, a da ne kazem da osim zadataka koje im zada jutarnja uciteljica, ona jos dodatno iskopira materijale i zadatke koji se rjesavaju. vise ispisanih biljeznica imamo iz boravka, nego sa redovne nastave i jos stignu otici van na dvoriste 2x po sat vremena.
    problem je kad pada kisa ili je lose vrijeme, tada bi neki organizirani sport bio spas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •