-
debljanje od stimuliranih i kako to skinuti
Pozdrav,
vjerujem da je to već netko negdje i pisao, al nisam našla, a kako sam ja jedna od onih sretnica koja dobije minimalno 5 kila prilikom svakog stimuliranog i ne uspijem ih skinut.....neznam šta da radim pa trebam pomoć
dali ima još netko s tim problemom?
ja sam probala sa svim mogućim dijetama, vježbama i nisam jela pa nisam ništa uspjela
odu 2 kile i to je to
pitala sam i doktora pa mi je rekao da nije nikakvo čudo jer mi hormoni nisu baš normalni, da se ni ne trudim previše (što mi je samo dalo volju da skinem)...al ako se ovakav niz neuspjelih stimuliranih nastavi, ja neću moč kroz vrata proči
od početka do sad sam dobila 20 kila koje se nedaju......
-
Moje iskustvo nakon dva stimulirana: prvi stimulirani (menopur + decapeptil u kratkom protokolu) + 8 kg. Skinula ih nakon dva mjeseca, bez puno muke (jela tri obroka i dosta, odustala od grickalica i inih međuobroka). Drugi stimulirani (isto menopur + decapeptil, u dugom protokolu) +0 kg. Ništa se nisam udebljala.
Prvo debljanje je bilo zbog emocionalnog prejedanja. Tješila sam se slatkišima i hranom. Trebala mi je potpora i utjeha, a fridž je bio tu za mene 
U drugom sam si posložila stvari, pa se nisam osjećala tužno ili loše. Odlučila sam da ću ići na toliko postupaka koliko bude trebalo. Fridž je bio malo tužan, ali je bar vaga bila prijateljica.
-
-
mishica, moja kolegica je isto tako imala 2 obroka dnevno i to ne prevelika, a imala je problem sa kilama (iako nema njene nemaju veze sa stimulacijom), no nutricionistkinja joj je rekla da obavezno mora više jesti jer njeno tijelo ne prima dovoljno hrane svaki dan i onda stvara zalihe... Sada jedne 5 manjih obroka i kile idu dolje same... Pokušaj jednostavno kada se ustaneš najkasnije unutar 1 h od buđenja pojesti dorčak i onda svaka 3 sata nešto pojesti (dva međuobroka neko voće, a ručak normalan).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma