Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: režije - grrrrrrrr!!!

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nama plin bio u pretplati ali samo zato što ja i preko ljeta više platim od onih 90 kn jer mi je lakše po zimi manje su rate i imam čak i koji mj da ne moram ništa platiti, voda za dva mj za nas četvero u kući je 340 kn, ne znaj jel puno ili malo ali eto sveki ima oko 480 jer pere veš na ruke....
    Mene pojede mobitel, jedva čekam da se prebacimo na tele 2 čim istekne ugovor...
    Tv ne plačamo jer nismo ga nikad prijavili i ne pada mi na pamet.
    A za smeće vi bar imate kante mi nemamo ništa nego ostavljamo ispred ograde pa nam lutalice i mačke to sve razderu po noći a smetlari idu oko pola 7 kad mi još spavamo i kaj oni onda ne uzmu to smeće nego ostave onako razderano pa ti skupljaj i opet ispočetka, to držimo na balkonu ta dva dana pa ti opet razderu i tako dok ne bude hrpa dok ih uloviš ili MM dežura ujutro pa ih lovi u mantilu...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Nama plin bio u pretplati ali samo zato što ja i preko ljeta više platim od onih 90 kn jer mi je lakše po zimi manje su rate i imam čak i koji mj da ne moram ništa platiti, voda za dva mj za nas četvero u kući je 340 kn, ne znaj jel puno ili malo ali eto sveki ima oko 480 jer pere veš na ruke....
    Mene pojede mobitel, jedva čekam da se prebacimo na tele 2 čim istekne ugovor...
    tele2 je zakon- imam osjećaj da razgovaram besplatno, nakon preskupog vipa
    i kućni telefon i internet makli s t-coma pa nam je trošak i više nego prepolovljen

voda nam je sad došla malo više nego inače, 170kn za 2 mjeseca. ne kužim kako trošimo tako malo vode :/

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kad smo kod mobitela, bijah 10 godina na Vipu i jednu na t-comu - ne bih se vratila ni na jedno. Od ovog tjedna sam na Tele2 i evo u prva dva dana već zadovoljna, a s obzirom na sva iskustva ljudi oko sebe, mislim da ću i ostati u istom raspoloženju

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

A ja sam bila uvjerena da je Tele 2 skup.
    Pošto ne koristim nešto mob.,samo MM i mama(ali oni su na 0 kn)računi za mob. i nisu nešto veliki....

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Da ne dižem novu temu, imam pitanje: jel tko dobio obračun za plin? Mi jesmo, i mm i ja smo lagano u šoku!

Obračun za razdoblje od sredine kolovoza do sredine studenog iznosi 1150 kn! Prošle godine u istom razdoblju je bio 60 kn!!!! Istinabog je da se mi grijemo na plinske peći, ali ih od sredine rujna do sredine listopada nismo koristili jer smo ih preslagivali, a do sredine rujna nam nije ni trebalo grijanje. Nekako sumnjam da smo toliko nabili računa u tih preostalih mjesec dana, pa nismo bili doma po cijele dane, nit je bilo tako ledeno. Jel baš toliko otišla cijena gore u godinu dana ili je netko ovdje lud?!
    možda ti je prethodno očitanje bilo pogrešno ili nije ni bilo očitanja u kolovozu (ako vas nije bilo kod kuće i niste naknadno očitali) - nama se dogodilo da smo propustili jedno očitanje pa su oni procijenili na osnovu prethodne godine a zima je bila hladnije i potrošili smo više nego inače i onda nam je kod očitanja bila velika razlika

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa Vidi poruku
    možda ti je prethodno očitanje bilo pogrešno ili nije ni bilo očitanja u kolovozu (ako vas nije bilo kod kuće i niste naknadno očitali) - nama se dogodilo da smo propustili jedno očitanje pa su oni procijenili na osnovu prethodne godine a zima je bila hladnije i potrošili smo više nego inače i onda nam je kod očitanja bila velika razlika
    Danas sam napokon dobila na informacijama u plinari nekog simpatičnog momka koji mi je objasnio da smo im samo dva puta poslali stanje, pa su sad gledali za cijelu godinu koliko je realno stanje bilo, tako da ovo nije razlika samo za ova tri mjeseca nego cijelu godinu.

Iako još ne znam kako ćemo ni ovo platit, moram priznat da mi je laknulo, jer sam brinula da ako nam je ovolika svota za mjesece kad nismo baš grijali, kolika bi tek bila nakon zimskog grijanja

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •