hvala puno na savjetima...jos se trudimo oko dojenja ...bebac je inace jako napredan...one ima 2 i pol mjeseca i 7 kila...nije debeo nego je sam od sebe dugacka beba...tako kaze pedijatrica da je jednostavno krupan sam od sebe..i prima mu se sve sta pojede...cak i u trudnoci...ja sam imala manjak kila ...dobila manje od 7 kila za cije trudnocu..dr. rekao da beba jednostavno sve trosi sta ja unesem...rodio se sa 3900...al nije neki prozdrljivac..on normalno jede..jedino sto sam bas imala namjeru da doji..al eto tako sve ispade..kad je bio manji izmuzala sma mu i davala kapaljom..kasicicu nece, ne znas , sav se zbuni kad mu je stavim na usta...al sad mu kapaljka malo pa se unervozi kad mu staln o vadim to u usta i vracam, zato sma presla na bocicu...pokusavam izmusti sto vise al kako rekoste dugotrajan posao..a kod mene trodupli , prvo doji, pa pije adaptirano, pa ja onda izmazam...ja stvarno nemam vremena ni za sta drugo...kuca kao da je pala atomska, muz nije muhanat, al meni smeta, jedva stignem nekad nesto skuhat, jer brze hrane na vrh glave, a tu gdje zivim nemam bas svoje (mamu, sestre) na raspolaganju , pa je sve na meni...al eto trudimo se da odzimo mlijeko sto duze...probles sto i sada lijeva dojka boli, vise u pčorducju bradavice ...