evo mene opet, imali smo Rotu, pa 3 dana nervoze i nosanja na rukama...malo i tempoerature...uglavnom ovaj sistem klara kako si opisala tako ipraktikujemo, uvijek prije flasice doji, najmanje pola sata, nekad i vise i nakon toga kada odbaci siku dajem mu flasicu ...medjutim u zadnje vrijeme isfolira, nece, odbacuje i place i izdrzi 10 min najvise...tada mu poslije izmuzem i dam na bocicu ...zadnjih dana sam probala cesce da ga dojim kako si rekla kad god smo imali priliku i vremena ...medjutim bol u dojici se pojacala...trebam dobro stisnut zube da izdrzim...kako sma citala ove linkove sta si mi slal dosla sma do dileme vezano za ovaj bol u dojci... radi se o tome da je bebac imao soor nekad jako rano prije 1. mjeseca ali mi smo to tretirali par dana sa gelom za ciscenje i lijekom polije toga i to se povuklo za 2-3 dana...al se ja brinem da to nije preslo meni i da je to uzrok ove boli u dojci..povezala sam to jer bebac pravi taj zvuk kad doji i pije flasicu, ne uvijek ali ponekad se to cuje...pregledavala sam mu usta zanjih dana ponovo ali nema nikakvih bijelih naslaga pa se pitam jel moguce da mu mu je to otislo na grlo i da je meni preslo i zbog toga imam taj problem sa bolom u dojci...bebac normalno jede na bocicu, osim sto izbjegava dojku zadnje vrijeme... nisam primjetila da nesto otezano guta...ili ako je i bilo toga ponekad ja to povezala sa prehladom i slajmom koji se slijeva iz nosica u grlo...jel moguce da je soor ako nema nista u usnoj supljini kod bebe...ako je onda ovo moje izmuzanje i davanje mlijeka na bocicu je cijelo vrijeme pogresno...![]()

Odgovori s citatom