inače kad su bebe na adaptiranom mlijeku imaju kakicu rjeđe..neki tvrde da je normalno čak 1 stolica tjedno...moj ima svaki drugi dan jednu poštenu ili svaki dan (cca 5puta tjedno)...ali u početku kada je prelazi sa moga mlijeka na ad..nije znao imati po tri dana..no to je sve normalno..nemoj se brinuti...dobije on dosta tekućine iz adaptiranog mlijeka bez brige..ako mu je pelena mokra svaki put kad presvlačiš...to znači da je dovoljno hidriran, i da mu ne treba vode..jedino ako uvodiš dohranu,e onda bih krenula sa vodicom....dajem mu malo vodice unazad mjesec dana, a na daptiranom je nešto duže..ako dojiš uz to..voda mu ..pa čak ni ne treba...ja rijetko dajem vodu uz adaptirano..jedino ako je vani sparno i primjetim da mi se beba znoji
i ako je jako aktivna, a to je u zadnje vrijeme uvijek..dajem mu nekoliko mnajih žličica vodice
ja ne bih davala čajeve..jer svi sadrže šećere..a ako stalno bebu navikavaš na slatko..teže će ti prijeći na vodu jer ce joj biti bljutava...a da ne kažem da ga trpaš nepotrebnim šećerima i kasnije možeš izazvati karijes...
lijep pozdrav