Citiraj bubimira prvotno napisa
Jako lijepa priča.

A ovo... Uf!!! Ne želim se ni sjetiti. Moja najgora noćna mora!!!! Mjesec dana prije poroda sam bila završila na hitnoj zbog preuranjenih trudova i odležala jednu noć u predrađaoni. Tako me bilo strah poroda poslije zbog toga da nisam uopće mogla misliti na to. A kad sam rađala, koncentrirala sam se na disanje i sjećam se da mi je u glavi stalno bilo: " samo da se ne derem, samo da se ne derem"
da, užasno se prepadneš. meni je tlak tad skočio na 170/110 od straha.
sjećam se kad sam poslije išla na inducirani, pa je došao hitan slučaj, ženska je u 32. tjednu počela jako krvariti. poslije su je odveli. kad sam bila u najvećim bolovima i urlala od bolova, nju su stavili u predrađaonu na krevet pored moga i pitala sam ju kak je, a ona mi je tihim glasom odgovorila da je rodila. isuse, smrznula sam se, sam se sjećam da mi je rekla da je bebica okej, da je dobila dexu. a znam da sam si pomislila jadna ženska, kak je ona zabrinuta, a ja se derem, a porod mi normalno ide i niš mi ne fali.
ma, ima još tih detalja, sad kad se sjetim, smiješnih čak. smijala sam se sa cimericama, kad sam im prepričavala detalje u rađaoni..
budem to napisala poslije.